På sensommer camping hos Gammelbro Camping – Danmarks største campingplads*

Campingland.dk - Den 26/08-2022

Campingpladser ·  Pladsen der er beliggende øst for Haderslev helt ud til Lillebælt med kig til Årø. En plads der i højsæsonen kan huse op mod 1.000 enheder/pladser, som svarer til op mod 4.000 mennesker.

Vi besøgte pladsen i Sønderjylland lige efter højsæsonen i uge 34. Ved ankomst blev vi budt velkommen i deres nye, flotte reception og butik. Allerede her fik vi indtryk af, at der er styr på tingene – og det var der lige fra ind- til udtjekning.

Omgivelser og faciliteterne giver alle muligheder for en sjov ferie
Pladsen er beliggende lige ud til en børnevenlig badestrand, som vi benyttede os meget af, da vejret var fantastisk. Til de mindre gode vejrdage testede vi det indendørs badeland med rutschebane og børnebassin - her går tiden meget hurtigt. Minigolfbanen blev også testet, og vores 5-årige minigolf-debutant syntes også, at det var en succes. Vi havde ikke ligefrem regnet med, at minigolfbanen blev en konkurrent til hoppepuden og legepladserne, som altid er et hit hos de mindste.

Masser at se i nærområdet
Kommer I til området vil vi anbefale at tage en tur til Årø, hvor I kan opleve den skønne natur og en masse seværdigheder. I Haderslev kan I slentre på den charmerende gågade, hvis I trænger til at shoppe.

Selv om pladsen kan have mange gæster på en gang, betyder det ikke, at det føles overrendt overhovedet - bedøm selv på billederne ude til højre.

28 m2 stor hytte fungerede perfekt
Vi boede to voksne og to børn (5 og 0 år), og havde booket en af deres hytter på 28 m2, som fungerede perfekte for vores lille familie. Kan I klare jer på mindre, er der også hytter på henholdsvis 14, 20 og 24 m2. Ønsker I noget endnu større har de også lejligheder på 36 m2.

Vi er alt i alt imponerede over den gode atmosfære, og at der var masser af plads på trods af den store popularitet. Vi kommer gerne igen! :)

Pladsen har helårsåbent, der er dog lukket for aktiviteter fra oktober til marts.

Læs mere om pladsen her >

*Danmarks største campingplads målt på antallet af pladser.