Horsens City Camping udvider igen

André - Den 02/02-2024

Campingpladser ·  Campingferie er populært, og den familieejede campingplads ned til Horsens Fjord udvider igen for at følge med efterspørgslen.

Der summer af byggeaktivitet og forberedelser til 2024-sæsonen på Horsens City Camping i øjeblikket.

- Vi er i fuld gang med at bygge nye hytter og servicebygning til sæsonstart 24. marts, fortæller René Kofoed, som driver den familieejede campingplads sammen med hustruen Dorthe.

Nyt børnerum med vikingetema
I løbet af foråret 2024 indvies en ny servicebygning, hvor børnefamilier kan glæde sig til et flot opholdsrum med plads til bl.a. kreaværksted, legerum og bordfodbold. Børnerummet opføres i vikingetema, som går i igen på minigolfbanen, der benyttes flittigt af både lokale og campinggæster i sommerhalvåret. I servicebygningen opføres også nye handicapvenlige toiletter samt otte familietoiletter.

På en campingplads med ca. 56.000 overnatninger om året er det klogt at tænkte i energibesparende løsninger, og det falder da også Horsens City Camping helt naturligt at tænke grønt:

- Vi varmer den nye bygning op med varmepumper, genbruger vandet fra brusebadene til toiletskyl og har lyssensorer i alle rum, fortæller René Kofoed, der har valgt at certificere campingpladsen under miljømærket Green Camping.

Nye dobbelthytter med fjordudsigt
Øverst på campingpladsens matrikel er der en formidabel udsigt over Horsens Fjord, og her opføres to nye huse med to hytter i hver, som kan lejes enkeltvis eller samlet.

- Byggeriet af hytterne skrider planmæssigt fremad, fortæller René, og de står færdige i løbet af foråret 2024. For at være helt sikre på, at de er klar til de første gæster, har vi dog valgt tidligst at udleje dem fra 15. maj.

Hytterne kommer til at ligge lige i skovkanten med egen terrasse og indrettes med sofagruppe, køkken, bad og toilet. De har gulvvarme og opvarmes med fjernvarme fra campingpladsens energivenlige træpillefyr.

Pool succes er årsag til udvidelse
Dorthe og René Kofoed har drevet campingpladsen siden 2008 og udvikler den løbende. I 2021 indviede de en opvarmet, overdækket pool, som har vist sig at være en stor succes og tiltrukket endnu flere gæster end forventet.

- De 10 nye baderum er nødvendige for at give alle gæsterne en god oplevelse, understreger René. Vi mærker også tydeligt, at efterspørgslen på luksushytter stiger. Mange har fået øjnene op for fordelene ved at leje campinghytter pga. de mange faciliteter og aktiviteter, man får adgang til. F.eks. pool, minigolf, legeplads og fælles aktiviteter i højsæsonen.

De gæster, der lægger vejen forbi Horsens med eget overnatningsudstyr i 2024, kan også se frem til flere græsstykker at vælge imellem. Horsens City Camping er i gang med at tage et ekstra areal i brug og etablere 20 nye pladser til medbragte campingvogne og telte.

Læs mere om Horsens City Camping her.