Endnu mere luksus og handicapvenligt på Aabo Camping

Campingland.dk - Den 13/08-2021

Campingpladser ·  Siden forået 2019 hvor Kurt Trynskov fra Aabo Camping, var den første plads til at få etableret campinghytter på hele 45 m2, som indeholder 3 soveværelser til 6 personer og spabad, har der travlt i Tversted.

Sidst vi talte med Kurt var han spændt på at se hvordan markedet vil reagerer på hytterne, da det var en rigtig stor investering, at få etableret 10 så store hytter.

Forventninger blev indfriet
Siden 2019 har hytterne været udlejet rigtig meget og i højsæsonen været umulige at komme i nærheden af, med mindre man har været ude i rigtig god tid. Derfor imødekommes efterspørgslen nu.

Nu med handicap venlige luksus hytter
Den store efterspørgsel på hytterne har resulteret i at der nu er kommet 2 handicap venlige luksus hytter i porteføljen, hvor du finder elevations senge, lift i loftet, lift ved udespaet, kort sagt er faciliteterne til at der er mulighed for luksus til alle.

Det er i øvrigt også de første handicap venlige luksus hytter i Danmark.

Ikke nok med at der kommet 2 handicapvenlige hytter, er der også kommet yderligere 8 luksus hytter som indeholder det samme som de andre. De har bl.a. grill, havemøbler, 3 soverum, stort tv, wifi, stor stue, sofagruppe, opvaskemaskine, stor gasgrill, spiseplads og prikken over i’et et udespa med plads til alle.

”Efterspørgslen er allerede stor på de handicap venlige hytter og tilbagemeldingerne har været super, så planlægger du sommerferie i Nordjylland næste gang skal du ikke vente for længe med booking af næste sæson, der er stadig mulighed for at besøge hytter i år også” Slutter Kurt Trynskov, indehaver af Aabo Camping.

Læs mere om de handicap venlige luksus hytter her.