Gurli Gris område i Legoland er nu åbnet

André - Den 25/03-2024

På tur ·  Masser af spænding og måneders forventning kulminerede, da LEGOLAND® bød selveste Gurli Gris og hendes familie velkommen til parken og endelig kunne slå dørene op til årets 1.500 m2 store nyhed – LEGO® DUPLO® PEPPA PIG™ Playground

100 store balloner skjulte indgangen til det helt nye LEGO® DUPLO® Gurli GrisTM område i LEGOLAND® tidligere i dag, hvor børn og familier var samlet for at være blandt de allerførste til at opleve dette års nyhed i LEGOLAND. Efter en nedtælling spredte ballonerne sig, og verdens første virkelige kombination af LEGO DUPLO og Gurli Gris blev afsløret under en himmel fyldt med sæbebobler, og børn der kom løbende ind i det nye område for at møde Gurli Gris, hendes familie og andre karakterer fra den populære, animerede TV-serie.

“Det er altid spændende at åbne et nyt område, men at være det allerførste sted i verden, der kan byde gæster velkommen i den unikke kombination mellem to store legetøjsmærker LEGO DUPLO og Hasbro’s Gurli Gris, gør denne åbning til noget helt særligt. Vi er meget stolte af resultatet, og vi er overbeviste om, at vores gæster vil elske det lige så meget, som vi gør her i LEGOLAND. Det virker i hvert fald som om, de allerede har godkendt det,”siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Det nye LEGO DUPLO Gurli Gris område i LEGOLAND er designet ud fra den kommende LEGO DUPLO Gurli Gris produktserie med velkendte elementer fra Gurli Gris universet.

“Når vi designer en ny LEGO DUPLO serie, stræber vi altid efter at fremme fantasi og kreativitet blandt de yngste børn, og derfor er jeg også meget begejstret over at se, hvor godt vores samarbejde og snart tilgængelige produkter med Gurli Gris er kommet til live her i LEGOLAND. Det er fuldstændig som at træde ind i LEGO DUPLO Gurli Gris æskerne med en-til-en elementer, som børnene kan udforske her og bygger videre på derhjemme efter deres besøg i LEGOLAND”, siger Michaela Edgerley Štovícek, Head of Product LEGO DUPLO.

Gurli og Gustavs dukketeater
Gæsterne, der deltog i dagens åbning af det nye LEGO DUPLO Gurli Gris område, fik den unikke mulighed at være det allerførste publikum, som kunne opleve en af hovedattraktionerne i det nye område – et live dukketeater med en LEGO DUPLO dukkeversion af Gurli Gris og hendes lillebror Gustav Gris som hovedroller.

“Det er fantastisk at se, hvordan vores gæster og særligt de yngste har modtaget dukketeateret i vores nye LEGO DUPLO Gurli Gris område. Det er meget tydeligt, at vores gæster kender Gurli Gris rigtig godt”, siger Christian Woller.

Dukketeateret er et live dukketeater, der bliver spillet på en scene foran en digital baggrund, som ændrer sig i løbet af showet. Her møder gæsterne mange af de elskede karakterer fra Gurli Gris universet, imens de kan slænge sig i bløde sækkestole foran scenen, som alle var optagede med forventningsfulde børn under dagens åbning. Dukketeateret bliver vist 4-6 gange om dagen i hele LEGOLAND sæsonen.

Sjov for hele familien
Det nye LEGO DUPLO Gurli Gris område rummer mange af de velkendte elementer fra Gurli Gris universet, som gæsterne kan udforske. De kan både tage et billede ved Gurlis hus, sætte sig ind Familien Gris’ røde bil, bruge tid på Bedstefar Gris’ båd, lege i Gurlis træhytte og selvfølgelig hoppe i mudderpøle. Alt sammen i en unik LEGO DUPLO verden med LEGO DUPLO klodser som inviterer gæsterne til at lege, fantasere og skabe sammen.

“LEGO DUPLO Gurli Gris området byder på en fantastisk kombination af leg, kreativitet og underholdning for hele familien. Det er uden tvivl et område, hvor vores yngste gæster kan bruge timer på at udforske, og jeg er glad for at se, hvor godt det nye område er blevet taget imod i dag. Jeg glæder mig til at følge vores gæsters reaktioner på området i løbet af sæsonen,” siger Christian Woller.

Find campingpladser tæt på Legoland her.