Grønninghoved Strand Camping – Nye ejere med visioner

Campingland.dk - Den 04/05-2021

Campingpladser ·  Efter 28 år med Niels og Else Gaj i spidsen for Grønninghoved Strand Camping, er stafetten nu blevet givet videre til Lasse Guldager Pedersen og Anna Lund Rasmussen, der nu skal drive den 4-stjernede campingplads sikkert videre.

”Campingferien der blev permanent”
Lasse og Anna er selv erfarne campister og har camperet landet tyndt med deres to børn inden de nu har kastet sig ud i drømmen om at drive en campingplads, som de nu har gjort siden d. 1/12 2020.

Til spørgsmålet om hvorfor det netop blev Grønninghoved Strand Camping svarer Lasse ”Vi har haft en nogenlunde en idé hvad det var vi søgte og nogle af de ufravigelige krav, var at pladsen skulle være beliggende ved vandet, være veldrevet og hyggelig. Da vi ankom til Grønninghoved første gang var vi slet ikke i tvivl om at pladsen havde en fantastisk hyggelig placering i den ”gamle” æbleplantage, lige ud til Lillebælt og med et stort potentiale”

Sikkerheden og trygheden er i top
Med en læge og militærpilot, som er nye ejeres tidligere profession, er rammerne for en tryg og sikker campingferie til stede. Lasse har opsagt sin tidligere chefstilling i forsvaret, men Anna kommer til at forsætte læge gerningen fremover. Anna er dog en stor del af hverdagen på pladsen. Begge glæder sig enormt til at have mere tid sammen og skabe gode oplevelser for pladsens gæster.

Ambitioner og planerne er store, men…
Som Lasse udtaler det ”pladsen er veldrevet, og specielt kendt for: Hygge, naturen, havet, ordentlighed, høj standard på rengøring og service. Dette vil vi gøre vores bedste for at viderefører”

Hvad skal i så gøre anderledes ?: ”Det vi allerede har gjort er, at gøre aktivitets udbuddet større, vi har fx indkøbt en del paddel boards og glaskanoer, så pladsen kan nydes fra vandsiden.
Derudover er vi allerede godt i gang med et udvidet aktivitetsprogram, som i Bededagsferien eksempelvis bestod af; gratis varme hveder til alle, fodbold turnering, madvogn og fadøl, MTB rundvisning, rundboldtunering, snobrødsbagning og fælles løbetur”: svare Lasse. Der kommer en masse andre aktiviteter, såsom musik og mad, rødvinssmagning, skattejagt, historisk rundvisning, fredagsfadøl osv.. Der skal afprøves en masse forskellige ting, som vi selv ville sætte pris på som campister og så håber vi bare på god opbakning.


Energien og troen på en god sæson er stor
Til spøgsmålet om årets sæsonstart og forventninger til sommeren, svarer Lasse: ”Efterspørgslen på helårspladser, forårspladser og miniferierne i foråret 2021 har været helt enorm og der stort set udsolgt i hele foråret. Så jeg vil anbefale, at man ønsker man en plads hos os i sommerferien 2021 eller helårsplads/forårsplads 2022 skal man nok ikke vente for længe med at booke online eller kontakte os”

Hvad håber i at gæsterne husker når de har været hos jer?
”Vi håber, at pladsen DNA med hygge og ordentliglighed, samt høj standard på renlighed huskes og bemærkes. Derudover håber vi at gæsterne kan huske det som et naturskønt ophold hvor mulighederne, oplevelser og aktiviteter er store og at ingen keder sig!” Slutter Lasse

Læs mere om den 4-stjernede campingplads her >>