Gode år – Giver blod på tanden til mere

Campingland.dk - Den 09/03-2020

Campingpladser ·  Efter nogle gode år med vækst i antallet af gæster og et 50 års jubilæum på Asaa Camping, har pladsen igen gjort forholdene bedre.

Lejrchef parret Laila og Frank overtog pladsen i 2006 og har siden givet den helt store tur og senest i 2010/16 tog pladsen en større tur med forbedringer i form af nye luksushytter, nye baderum og støre komfort pladser.

Nu satses der på mere udeliv
Pladsen har investeret i 3 nye TimeOut luksustelte, som sender campisten tættere på naturen men samtidig har komforten med den opgradere telt oplevelse som et TimeOut luksustelte giver.
Her har pladsen samtidig gjort det muligt at leje en ”udelivsvogn” som er en vogn der har alt i udstyr til at du kan lave mad over bål. Og rammer du de rigtige perioder/weekender kommer der også en naturvejleder der viser hvordan man laver et lækkert måltid mad over bål.

4 nye hytter med eget bad og nye familie rum mv.
Er i vinteren kommet til pladsen, hvilket gør at pladsen i dag rummer 23 antal hytter. Derudover er der kommet flotte nye badeforhold, nyt fælles køkken, 3 toilet rum m/vask og 2 familierum.

Hvilken af forbedringer er fastliggerne mest tilfredse med, til det svare Laila ”de nye familiebaderum og toiletter med mere ”privatliv” :)

Hvad håber du gæsterne kan mærke når de kommer forbi jeres plads ”Vi håber vores gæster kan se vi gør os umage med at pladsen er velplejet og ren, og at alle føler sig velkommen, og kan mærker den gode stemning, pladsen har, så vores gæster kan slappe af i trygge og rolige rammer.”

> Læs mere om Asaa Camping her