Glæd dig til campingsæsonen 2013

Campingland.dk - Den 04/01-2013

Tips & tricks ·  Julen er overstået, nytåret skudt ind, og så kan man jo lige så godt begynde at glæde sig til de mange lyse nætter på landets mange campingpladser. Læs om nogle af nyhederne i 2013 her.

De sidste vintermåneder er lange, og selvom mange campingpladser holder vinteråbent, kan det være svært at vente tålmodigt på foråret. Måske kan du bruge nogle af campingnyhederne for 2013 til at slå tiden ihjel med.

Fem stjerne i Bøjden
Bøjden Strand Camping bliver i 2013 Danmarks første 5-stjernede campingplads. Det betyder, at de danske familier kan få en oplevelse af at være på charterferie helt uden at skulle tage flyet.
I Bøjden kan man enten medbringe egen campingvogn, leje en, eller blive indkvarteret ind i en af de flotte hytter.

Som i ægte charterstil kan man booke en all inclusive-ferie, hvor der vil være gratis bad, mad, pool-besøg med mere alle dage.
Som noget nyt får den udendørs pool på pladsen en cirka 28 meter lang vandrutchebane, som selvfølgelig også er åben for alle børn og vandglade sjæle.

Laser-udfordringer i Sommerland Sjælland
Også i Sommerland Sjælland disker man i 2013 op med en nyhed for dem, der godt kan lide at lege. Her har man bygget en ny laserbane, som er en del af konceptet 'jagten på guldet'.
Foruden guldgravningen - nyheden fra 2012, som blev et kæmpe hit - kan man nu afprøve balanceevnen i laserbanen: Nå frem til guldet uden at blive ramt!

Luksus på Bornholm
Hos Sannes Familiecamping på Bornholm er byggeriet i fuld gang. I campingsæsonen 2013 bliver otte nye luksushytter indviet. Tre af dem er handicapvenlige.
Så nu kan du krydre en fantastisk naturoplevelse på Bornholm med et luksusophold i en af de nye hytter.