Fortelt fra Isabella giver hjerterum

Campingland.dk - Den 19/03-2012

Udstyr ·  Mere leverum giver plads til mere hjerterum. Det er tanken bag det nye fortelt fra Isabella A/S, der er på markedet med nye modeller.

For at skabe de rette rammer for campingferien og plads til hele familien er det nødvendigt at gøre sig nogle tanker om størrelsen på forteltet.
Det skal kunne rumme spiseplads, plads til leg og opbevaring - kort sagt – leverum.

Man siger gerne, at størstedelen af campingferien leves i forteltet, og Isabella A/S giver dig valget mellem flere store modeller med individuelle indretningsmuligheder.

Morten Kjeldsen fra Isabella A/S er stolt af at kunne præsentere de nye modeller:

”Penta-forteltet er med sin ekstremt stærke konstruktion det oplagte valg til standcamping. Med den specielle, femkantede form og 3,50 meters dybde er der masser af plads til hele familien og stor rummelighed i forhold til f.eks. en traditionel forteltdybde på 2,50 meter”, fortæller han.

To modeller i nyt design
Penta-modellen fås i to udgaver i hvert deres design og materialevalg: Penta Concept samt nyheden Penta.

Penta Concept er fremstillet i IsaTex belagt polyester - et yderst vedligeholdelsesvenligt materiale - gearet til at modstå vind og vejr i lange perioder.

Penta er fremstillet i slidstærkt og gennemfarvet Isacryl, der trods den tætte vævning, lader forteltet ånde, så kondensdannelse minimeres.

”Begge Penta-modellerne har et omløbende udhæng. Det hindrer snavs og forurening i at løbe ned ad siderne. Så alle muligheder er til stede for at bruge ferien til alt andet end vedligeholdelse”, fortæller Morten Kjeldsen.

At opholde sig i forteltet selv på varme dage, skal dog også være rart. Et godt indeklima er sikret med mange åbningsmuligheder og myggenetvindue med folieklap i begge gavle i Penta Concept, og i den ene gavl på Penta.

Transparente ovenlyspaneler i taget samt store vinduespartier gør det til et behageligt opholdsrum. I Penta er Isabella A/S endda gået et skridt videre og har anvendt mørktonet vinduesfolie, for at dæmpe solens skarpe stråler.

Også til store familier
Hvis man har brug for endnu mere plads, er der udvidelsesmulighed ved tilkøb af et annex. Gavlpanelet på teltet lynes af og annexet pålynes herefter. Man kan lukke af for annekset inde i teltet ved tilkøb af en skillevæg eller montere det eksisterende gavlpanel i en ekstra indvendig lynlås, som sidder på selve annexet.

Udover annex fås også dørmarkise til begge Penta-modellerne som ekstraudstyr, hvis man ønsker lidt ekstra læ ved indgangsdøren.