Forbedringerne fortsætter på Sandager næs Camping

Campingland.dk - Den 21/04-2020

Campingpladser ·  De sidste 3 år har der fuld drøn på forbedringer af campingpladsens faciliteter som udover alm. Vedligehold og forbedring af deres koncepter, har budt på massive investeringer i ”badelandet”.

Det startede i 2018 med totalrenovering af poolområdet, som gjorde det muligt at vandet altid havde en minimums temperatur på 28 grader, som er en temperatur, som den mest kuldeforskrækkede vil kunne holde ud af bade i. Derudover blev bassinet udvidet og et nyt stort børnebassin kom til.

I 2019 fik badelandet et ny vandrutschebane for de mindste vandhunde som nu også kan få et sus i maven.

Nu med kæmpe spabad med temperatur på 37 grader
Som om det ikke var nok kan pladsen til årets sæson nu tilbyde en tur i et 14 mands stort spabad, med en temperatur på 37 grader. Fra spabadet kan man nyde udsigten til poolområdet. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at få en dukkert, der er vandtemperaturer til ALLE!

Grundet de mange investeringer kan pladsen allerede fra d. 8. Maj byde velkommen i badelandet i weekenderne.

Til spørgsmålet om hvad Michael, ejer af Sandager næs Camping glæder sig mest til at se svare han ”at folk kan nyde pladsens faciliteter uanset vejrforholdene, og så glæder vi os bare allermest til at se folks smil og at de bemærker at rammerne for en skøn ferie er blevet endnu bedre”

Kan du blive ved med at investere, hvis ja hvad bliver det næste? ”Vi forsøger altid at optimere og tilføje til ting der gør helhedsoplevelsen bedre, de næste forbedringer der er i støbeskeen, er knap så synlige forbedringer, men eksempelvis forsøger vi med en mere grøn omstilling af vores energikilder.”

1.600 tømninger med Camper Clean
Et andet tiltag der fungerer rigtig godt på pladsen i denne tid med Covid-19, er pladsens tiltag med gratis brug af "toilet tømnings maskinen fra Camper Clean" En ret smart og effektiv maskine, som vi her på redaktionen er ret imponeret over. Se den på billedet ude til højre.

1.600 tømninger er det allerede blevet til i løbet af sæsonen på Sandagernæs Camping, hvilket betegnes som en massiv succes af lejrchefen Michael Uglvig. Og gæsterne tilbagemeldinger er ovenud positive.

> Læs mere om Sandager Næs Camping her, der også er særdeles kendt for sit all inclusive koncept som bliver mere og mere populært.