First Camp lancerer "Resort" og "Easy"

André - Den 23/05-2024

Campingpladser ·  First Camp lancerer to nye sub-brands: First Camp Easy og First Camp Resort. Dette er et væsentligt skridt til at nå målsætningen om at gøre det lettere for gæsten at finde sin favorit campingplads.

Med tæt på 70 destinationer rundt omkring i Sverige, Danmark og Norge er det vigtigt for Skandinaviens største campingkæde, First Camp, at præsentere bredden i de mange destinationer på bedst mulig vis og gøre det nemmere for gæsterne at finde og booke den perfekte destination for dem. Efter et omfattende rebranding projekt, lancerer First Camp derfor to nye sub-brands, First Camp Easy og First Camp Resort.

Ingela Lundkvist, kommerciel chef hos First Camp, deler sin begejstring over de nye sub-brands: "Med First Camp Easy og First Camp Resort kan vi bedre leve op til gæstens forventninger og gøre deres oplevelse hos os endnu mere mindeværdig. Vi er glade for at være i stand til at gøre det endnu nemmere for vores nye og eksisterende gæster, når de planlægger deres ferie og finder den helt rigtige campingoplevelse."

First Camp Resort

De fleste destinationer forbliver som almindelige First Camp-destinationer. Seks udvalgte destinationer vil dog være en del af det nye "First Camp Resort" sub-brand. Disse destinationer tilbyder en campingoplevelse med en endnu flere aktiviteter i løbet af sommeren; strandnære beliggenheder og faciliteter såsom pools, restauranter, butikker og aktivitetsprogrammer for hele familien - for at nævne nogle få. First Camps populære aktivitetsprogram, med blandt andet Yessi-børneklubben indgår som en del af prisen for gæsterne.

Følgende er "Resort" pladser:

- First Camp Hasmark Strand: Gæster, der vælger at bo på First Camp Hasmark Strand, vil nyde beliggenheder ved stranden, swimmingpools, restauranter, butikker og et rigt program af aktiviteter for hele familien. Her er alt gennemtænkt for at give gæsterne et mindeværdigt og behageligt ophold med alle tænkelige faciliteter.

- First Camp Klim Strand: Gæster, der vælger at bo på First Camp Klim Strand, vil nyde beliggenheder ved stranden, swimmingpools, restauranter, butikker og et rigt program af aktiviteter for hele familien. Her er alt gennemtænkt for at give gæsterne et mindeværdigt og behageligt ophold med alle tænkelige faciliteter.

Se alle First Camps Resorts her.

First Camp Easy

For gæster, der søger en lettere og mere afslappet campingoplevelse, vil elleve destinationer være en del af det nye sub-brand "First Camp Easy". Disse destinationer lover enkelhed og afslapning, med enklere standarder og færre faciliteter – uden at gå på kompromis med beliggenheden eller de praktiske behov campinggæsten har, såsom adgang til et servicehus og mulighed for at tømme og fylde tanken.

Følgende er "Easy" pladser:

- First Camp Aarhus: Gæster, der vælger at bo på First Camp Aarhus kan forvente en rolig og afslappende atmosfære med enklere standarder og færre faciliteter, men uden at gå på kompromis med beliggenhed eller praktiske behov. Her er fokus på afslapning og enkelhed, hvilket gør det til det perfekte valg til en afslappet campingoplevelse i autocamper, campingvogn, hytte eller med telt.

Se alle First Camps Easy pladser her

Johan Söör, CEO hos First Camp, understreger vigtigheden af at forstå og opfylde gæsternes behov, efterhånden som kæden vokser:" I takt med at vores udvalg af destinationer fortsætter med at vokse, er det afgørende for os at forblive fokuseret på at gøre det nemt for vores gæster at finde den perfekte campingoplevelse. Med Easy and Resort gør vi det tydeligere hvilke typer af destinationer vi tilbyder. Som hidtil kan alt bookes på First Camps hjemmeside, der er Skandinaviens største bookingportal for camping og hytteferie.”