Find din påskeferie på tilbudssiderne

Per Højgaard - Den 16/03-2010

På nettet ·  Har du endnu ikke bestemt dig for hvor årets måske første campingtur skal gå hen? Du kan lade dig inspirere på »tilbudssiderne« der i øjeblikket bugner med gode tilbud fra danske campingpladser.

Om godt en uge går det løs. Campingpladserne åbner for sæsonen og mange steder i landet er lejrcheferne i gang næsten døgnet rundt for at gøre klar til det store rykind.

Mange campister har allerede bestilt plads, men der er også campister som først beslutter sig i disse dage.

Et af værktøjene kan være »Tilbudssiderne« på Campingland.dk. Her annoncerer campingpladser fra hele landet deres gode ferietilbud, så campisten let kan finde det eller de tilbud som frister mest.

Eneste af sin slags på nettet
- Siderne er meget besøgte i forårsmånederne hvilket helt sikkert skyldes de mange småferier i perioden. Dem er vi campister vilde med - det giver mulighed for at stikke af en forlænget weekend, eller måske endda flere dage, fortæller Per Højgaard fra Campingland.dk.

Campingland.dk er den eneste campingportal i Danmark der samler gode tilbud fra danske campingpladser på denne måde. Det er let og overskueligt, og i øjeblikket kommer der nye tilbud på siderne næsten hver dag.

Fra tilbuddet kan man klikke videre til pladsens egen hjemmeside hvor der er yderligere information om det pågældende tilbud.

Listen er delt op i kategorier som Påske, Pinse osv., men du kan også finde tilbud for sommerperioden, efteråret eller hvis du leder efter en sæsonplads.

Kig med på listen via linket øverst i artiklen.