Ferietip: Find den nærmeste minigolfbane

Per Højgaard - Den 09/07-2009

På nettet ·  Hvem kan ikke huske hvor sjovt det var da familien dystede om opvasken på campingpladsen over et spil minigolf? Nu kan du finde baner over hele Danmark med en ny dansk minigolf-guide på internettet.

Synes du også det kan være svært at finde den nærmeste minigolfbane i området? Hvor finder du de gode baner? Banerne med flest huller? De sjove eller anderledes baner?

I dag findes der flotte og udfordrende minigolfbaner på mange campingpladser, men også rundt omkring i byerne, feriecentrene osv. findes der udfordringer hvor familien kan samles omkring minigolfkøllen. Det bedste er, at alle kan være med, og sport og leg går op i en højere enhed.

På den nye danske guide MinigolfDanmark.dk kan du nu finde vej til minigolfbaner overalt i Danmark. Guiden er delt op i landsdele, og på flere baner, kan man også finde oplysninger om banen - åbningstider osv.

Siderne udbygges løbende med nye baner, efterhånden som der indsamles oplysninger - enten fra brugerne eller ejere af minigolfbaner.

Slå et klik forbi siden via linket øverst i artiklen, og find udfordringer lige dér hvor du er.