Ferie for Alle aflyses i 2021 - Se danske campingpladser online her

Campingland.dk - Den 11/12-2020

Campingpladser ·  Regeringen forlængede senest alle gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, frem til 28. februar 2021. Det betyder, at Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, aflyses.

Mandag 7. december forlængede regeringen de gældende corona-restriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, og dermed bliver det ikke muligt at gennemføre messer frem til 28. februar. Det betyder, at Skandinaviens største feriemesse Ferie for Alle, som skulle have fundet sted 26.-28. februar 2021, bliver aflyst.

- Vi ville naturligvis allerhelst gennemføre hver eneste af vores messer. Det forhindres af smitten. Til gengæld gør mandagens udmelding det muligt for os at se længere frem i vores planlægning, end det hidtil har været muligt. Det hilser vi meget velkomment, fordi det gør os i stand til at bringe visheden videre til kunder og samarbejdspartnere, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

- Aflysningen sker med fuld opbakning fra messekomitéen og de involverede brancher ud fra en vurdering af, at udsigterne er lange til at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster. Vi ser nu i stedet frem til, at udstillere, samarbejdspartnere og besøgende kan mødes på Ferie for Alle i 2022.

> Få overblik over de danske campingpladser her