Rutinerede kræfter overtager skjult perle af en campingplads.

Campingland.dk - Den 27/05-2021

Campingpladser ·  Fårup Sø Camping, har siden marts været i varetægt hos Lone og Peter, som senest har stået i spidsen for Ebeltoft Strand Camping i 10 år fra 2010-2019 og før det drevet 2 andre pladser. Blandt andet Terrassen Camping som de gjorde til den første 4 stjernede campingplads i Østjylland.

Sagt med andre ord, Peter og Lone har køreplanen klar og ved hvordan man bruger den! :)

Havde aldrig hørt om Fårup Sø Camping selv…
Interessen opstod først da de blev kontaktet af en campingmægler og derfra gik det stærkt for det rutinerede par.

Var det ”Kærlighed ved første blik”? Til det svarer Lone: ”Ikke umiddelbart, det virkede som en lidt nedslidt plads og vi er jo heller ikke blevet yngre. Men vi kunne med det samme se at beliggenheden med den unikke placering og omgivelserne lige ned til Fårup Sø giver mange muligheder for gæsterne. Her kan jeg fremhæve muligheder for fiskeri og kajaksejlads, samt sandstranden med bademuligheder i den rene sø. Pladsen er meget varieret med pladser højt hævet med udsigt udover søen og Grejs Ådal, terrassepladser og pladser direkte ved søen. Og så er der også nogle dejlige faciliteter på pladsen – 3 legepladser og flotte servicebygningerne samt en lækker opvarmet pool og udespa, som ikke koster ekstra for pladsens gæster. Udover at der er meget natur på pladsen, ligger den også tæt på de store attraktioner som Legoland og Givskud Zoo, hvilket er med til at give gæsten masser af oplevelser. "

Hvad lokkede jer tilbage til campinglivet? ”Vi kan godt lide udfordringen og synes pladsens beliggenhed gør at den har fortjent at få masser af kærlighed. ” Svarer Peter. Desværre sprang deres værtspar fra i 12. time, så de er på jagt efter et nyt værtspar, så er det måske dig de leder efter! :)

Hvad håber i at gæsten tager med fra jer efter besøg på jeres nye plads? "Vi vil gerne have at gæsterne får den oplevelse at vågne op til fuglefløjt. Her er et helt fantastisk naturområde og dyreliv, så forhåbentlig får gæsterne ladet batterierne op. Det kræver et stort arbejde at drive en campingplads, men det må gæsten helst ikke mærke. De skal blot nyde det og hygge sig, så sørger vi for resten.

Hvor ser i gerne pladsen om nogle år? "Vi er overbeviste om at de forbedringer vi laver, vil blive værdsat af gæsterne. Her er et helt vildt fugleliv og noget af det første vi gjorde var at vi sammen med vores gæster satte flere fuglekasser op. Vi vil gerne værne om områdets værdier. Derudover synes vi, det bliver helt vildt hyggeligt når vi får gang i musikaftener ved søen." Slutter Lone

Fårup Så camping har plads til 310 campingvogne og 18 hytter.

Læs mere om den skjulte naturperle af en plads her >