Få sved på panden - Ny kunstof multibane på Emmerbølle Strand Camping

Campingland.dk - Den 27/05-2020

Campingpladser ·  For et par år siden udviklede Emmerbølle Strand Camping konceptet ”Høj og Lav puls”. Konceptet går ud på, at om du søger en aktiv ferie med fuld fart over feltet, eller om du er mere til at slappe af og få pulsen heeeelt ned, så har pladsen omgivelserne og skabt faciliteterne til det.

Sidste år præsenterede pladsen lav puls nyheden Wellness Oasen, som havde fokus på velvære og afslapning i form af en oase med vildmarksbad, grillhytte og sauna med en unik placering helt ned til havet. Se og læs mere om wellness oasen her.

Høj puls nyhed
I år kan de præsenterer en høj puls nyhed til aktivitets udbuddet. Deres multibane har fået en stor make over! Banen er gået fra det hårde asfalt til nu en flot ny professionelt kunstgræs belægning. Udover det, har de fået etableret et lysanlæg, så det er muligt at spille selvom det bliver mørkt. Multibanen har altid været et stort samlingspunkt på pladsen med den store bane samt tribune, så hele familien kan være med på eller udenfor banen.

En så stor investering er svær at klare selv, så pladsen har nydt godt af Isabella fonden, som har været med til at gøre det muligt med deres støtte til det store projekt.

Har I ellers lavet nogen nye tiltag? Til det svare Lasse indehaver af Emmerbølle Strand Camping: ”Sidste år investerede vi i en kvart million på at optimere vores legepladser på Emmerbølle Strand Camping. Det blev til både klatretårne, flere former for gynger til alle aldre og en ny hoppepude for de mindste. ”
Lasse er også indehaver af Ristinge sommercamp som er beliggende på det sydlige Langeland, her er der også blevet investeret med ny hoppepude, samt nye legeredskaber.

Koncepterne skal udvikles og blive bedre
Til planerne for fremtiden svarer Lasse: ”Vi har som nævnt både Ristinge Camping på Sydlangeland, og Emmerbølle Camping på Nordlangeland. Vi forsøger at skabe en rød tråd mellem pladserne og det nye koncept med lav og høj puls.
I år har vi faktisk også købt en multibane til Ristinge, som vi håber at få op i år også. Vi når dog ikke at lave det mest optimale underlag, men har tanker om at sætte den ved siden af eller på den nuværende tennisanlæg. Men planen er, at vi i fremtiden får lavet et stort aktivitetsområde der, hvor multibanen er centrum for en masse høj puls aktiviteter. ”


> Læs mere om Feriepark Langeland Camping og Hytter her.