Europas største campingvogn

campingland.dk - Den 15/02-2018

Forhandlere ·  En helt spektakulær campingvogn i to
etager, som KABE har bygget i forbindelse med deres 60 års jubilæum.

Den luksuriøst udstyrede campingvogn i to etager med hele 26 m2 beboelse og egen tagterrasse har alt tænkeligt udstyr og ikke mindst flere siddegrupper.

IMPERIAL TOWER
KABE manifesterer sine 60 succesrige år med ”Imperial Tower 880”, en specialbygget version af den premium udstyrede KABE Imperial 880. Foruden alle de førsteklasses detaljer, som normalt indgår i modellen, er den majestætiske dobbeltdækker også udstyret med KABEs store herlige frontkøkken.

Campingvognes underetage består af det rummelige og elegante køkken foran i vognen, soveværelse med to store komfortable enkeltsenge, et rummeligt badeværelse med separat brusekabine samt en skøn siddegruppe.

En spindeltrappe fører op til overetagens store hyggeligt indrettede dagligstue med lænestole og fladskærms TV. Fra førstesalen er der direkte udgang til en unik tagterrasse.

Steen Reinholdt Rasmussen, fra den danske KABE-importør Intercamp A/S, tror dog ikke, at Tower bliver sat i serieproduktion, men konstaterer at det alligevel er tredje gang KABE bygger en dobbeltdækker.

- Steen Rasmussen oplyser at KABE lavede verdens første dobbeltdækker allerede tilbage i 1970'erne. Senere kom så Royal Tower i forbindelse med KABE’s 50-års jubilæum. Det er
en campingvogn, som stadig er i brug, og som fortsat vækker stor opmærksomhed rundt om i verden, blandt andet på de sociale medier. Den nye Imperial Tower er endnu mere
forfinet og udviklet, og absolut et besøg værd. Vi er meget nysgerrige efter at høre, hvad KABE-ejerne mener, slutter Steen Reinholdt Rasmussen.