Ekstra stjerne til Feriepark Langeland

André - Den 03/07-2024

Campingpladser ·  På Langeland går det godt for turismen – i hvert fald, hvis man spørger hos Feriepark Langeland i Emmerbølle. Her har campingpladsen netop modtaget anerkendelse i form af 4,5 stjerner fra Camping Outdoor Danmark.

Tidligere var pladsen bedømt til 4 stjerner. En mindre men betydningsfuld opgradering.

Det glæder indehaveren, Mia Rasmussen sig selvfølgelig over. ”Vi har gennem de seneste par sæsoner arbejdet med mange af vores faciliteter og vores anlæg. Både for at gøre dem mere tidssvarende og for at udvikle mere grønne tiltag. Det er bl.a. det, som de 4,5 stjerner anerkender”, siger en glad og optimistisk Mia.

Ambitiøs 5-års plan
Hun uddyber: ”Faktisk arbejder vi efter en temmelig omfattende 5-års plan, der skal opgradere vores plads på rigtig mange områder. Vi er i fuld gang og har gennemført forbedringer af reception og modtagelse og på vores legeplads. Desuden har vi etableret et nyt wellness rum til afslapning med læsning, brætspil, strikning osv. Den generelle belysning udendørs er vi så småt startet på at udskifte, for at etablere et behageligt og hyggeligt indtryk om aftenen”.

Flere tiltag med grønt sigte
Men der er meget mere i vente. Især inden for området ”grønnere tiltag”. Feriepark Langeland har allerede opnået Green Stay certifikatet. Men det stopper ikke her. I den nærmeste fremtid realiserer pladsen en lang række investeringer, der sigter mod at gøre gæsternes ophold endnu mere bæredygtige.

”Vi arbejder på mange fronter mod en grønnere fremtid. Det drejer sig bl.a. om varme- og strømforsyning, opladning af elbil, biodiversitet, affaldssortering, bookingsystem, vandforbrug, spildevand og kloakering, rengøring og rengøringsmidler samt papirforbrug og digitalisering. Alt i alt er vi godt på vej mod en mere ansvarlig og grønnere fremtid”, slutter Mia Rasmussen.

Læs mere om Feriepark Langeland her.