Download manual på dit Isabella fortelt

Per Højgaard - Den 10/08-2006

Tips & tricks ·  Opstillingsvejledningen på forteltet er blevet væk! Gode råd er dyre - eller er de? Isabella fabrikkerne har lagt en anvendelig godbid ud på deres telt-univers på internettet - du kan nemlig finde opstillingsvejledninger på fortelte fra 1990 frem til i dag, og kan frit downloade dem i pdf-format.

Lad os præsentere dig for et begreb som kaldes "god service". Det er et begreb man af og til skal slå op i telefonbogen efter, men internettet har gjort det nemmere at yde god service uden at det koster nævneværdige ressourcer for firmaet der skal yde servicen.

Denne mulighed udnytter forteltsproducenten Isabella til fulde. Firmaets hjemmeside er fyldt med små fif, gode råd og film om opstilling, pleje og andet teltrelateret. En database fortæller hvilket A-mål din campingvogn har, så du kan købe fortelt i den rigtige størrelse.

Og så kan du også downloade manualen på dit telt fra f.eks. 1995. Det kalder vi service!

Alle fortelte fra 1990 - 2006
På Isabella-siderne kan man finde manual og stangoversigter på en lang række af Isabellas telte, f.eks. "Diplomat" der blev fremstillet fra 1990-1993, eller et af de nyere telte som "Zenith Lux" der er kommet på hylderne i 2006.

Også på udstyrssiden kan man finde en række manualer - f.eks. opstillingsvejledning på anneks, dørmarkiser, hjørnedør til Penta osv.