Danmarks største campingplads: Her er de 5 største

Campingland.dk - Den 26/03-2005

Campingpladser ·  Danmark er et populært rejsemål for campister fra hele verden, og landet byder på en række store campingpladser med masser af faciliteter og aktiviteter. Men hvilken er egentligt den største campingplads i Danmark?

Danmark er et populært rejsemål for campister fra hele verden, og landet byder på en række store campingpladser med masser af faciliteter og aktiviteter.

Vi har sat os for at undersøge, hvilken der er Danmarks største campingplads - faktisk har vi lavet en top fem over de største pladser i landet.

Ifølge oplysninger fra Folketingets Erhvervsudvalg fra 2020 er der fem danske campingpladser med mere end 750 enheder, som er First Camp Frigård, Feddet Strand Resort, Gammelbro Camping, Nr. Lyngvig Camping og Hvidbjerg Strand Feriepark.

Danmarks største campingplads målt på antal enheder

Danmarks største campingplads er Lyngvig Camping, der har mellem 1.200 og 1.433 pladser alt efter, hvor oplysningerne stammer fra. Pladsen har en fantastisk beliggenhed tæt på stranden og det naturskønne område omkring Ringkøbing Fjord, hvor man kan opleve alt fra klitter og hedeområder til skov og søer.

Gammelbro Camping er en af Danmarks største campingpladser med 975 campingenheder og ligger i det naturskønne område omkring ved østkysten ud mod Årø.

På Gammelbro Camping er der masser af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Pladsen har flere forskellige restauranter og caféer, hvor man kan nyde lækker mad og drikke, og der er også et vandland og en stor legeplads for børnene.

Hvidbjerg Strand Feriepark er en anden populær campingplads, der tilbyder 846 campingenheder beliggende tæt på Vesterhavet. Campingpladsen er kendt for sin familievenlige atmosfære og den dejlige sandstrand, der strækker sig så langt øjet rækker. Der er også en stor indendørs swimmingpool, sauna og spa-faciliteter, der er tilgængelige for gæsterne, så man kan nyde en forfriskende svømmetur, uanset vejret.

Feddet Strand Camping er en anden stor campingplads i Danmark, der har 800 enheder. Pladsen er beliggende på en smuk halvø tæt på Stevns Klint og har en fantastisk beliggenhed tæt på stranden og det naturskønne område.

Feddet Strand Camping tilbyder også en bred vifte af faciliteter og aktiviteter, herunder en stor swimmingpool.

First Camp Frigård - Flensborg Fjord ligger i det smukke område tæt på den tyske grænse. Det er en anden af Danmarks største campingpladser med 768 campingenheder. Pladsen er kendt for sin fredelige og rolige atmosfære og den smukke natur, som omgiver den. Der er masser af faciliteter for både børn og voksne, herunder en stor legeplads, svømmebassiner og sauna.

Har du andre oplysninger om Danmarks største campingplads? Så kontakt os gerne.

- Se alle danske campingpladser