ACSI Award: Danmarks mest hundevenlige campingplads

Campingland.dk - Den 07/06-2023

Campingpladser ·  I perioden fra september 2022 til januar 2023 har campister fra hele Europa kunne stemme på deres favoritcampingpladser inden for forskellige kategorier. Og mellem de 10 forskellige kategorier har vi en dansk campingplads som en af vinderne i kategorien “Mest hundevenlige campingplads”.

Ringkøbing Camping er Danmarks mest hundevenlige plads
Der blev i alt fundet ni vindere i kategorien - og vinderne spænder fra Camping Murinsel i Østrig til Ringkøbing Camping i Vestjylland.

Ejerne af pladsen, Henk og Natasja Kroes, har dog også sørget for, at Ringkøbing Camping byder på alt, hvad dine firbenede venner kunne drømme om.

Herudover ligger campingpladsen midt ”Femhøjsande Plantage”, som bl.a. er en hundeskov. Det betyder, at du kan slippe hunden løs og socialisere med andre hunde (og hundeejere).

Hundeskoven er hele 20 hektar stor, og der er indrettet lejrplads med borde og bænke, så her kan I let få flere timer til at gå.

Slutteligt er der også mulighed for at tage hund med i hytterne efter nærmere aftale med pladsen.

Ejerne er stolte over den fine pris
Vi har fået en udtalelse fra de glade ejere, som er utroligt stolte over, at deres arbejde for at skabe en hundevenlige campingplads i Danmark, er blevet anerkendt. De udtaler, at denne Award var en overraskelse , men vi er super glade for at vi er vinderne i denne kategori og håber nu at prisen gør, at vi bliver endnu mere synlige overfor campister med hund.

Læs mere om Ringkøbing Camping her.