CampOne bliver en del af First Camp

Campingland.dk - Den 23/02-2023

Campingpladser ·  Danmarks to førende campingkæder bliver til én. First Camp forsætter sin vækst og overtager den danske campingkæde CampOne. Ved denne handel overtages fire destinationer med en samlet årlig omsætning på knap 50 millioner SEK.

First Camp har i forvejen ni destinationer i Danmark under brandet First Camp, samt Jesperhus Feriepark. Et af Danmarks mest populære feriemål for børnefamilier. Med overtagelsen af CampOne vokser virksomheden i Danmark med fire nye destinationer. Ejerskabet af den femte CampOne-destination, Assens Strand, forbliver under Per og Gitte Blaabjergs ejerskab, men under nyt varemærke. CampOne overtages af United Camping Campsite HoldCo AB, et søsterfirma til First Camp Group AB og ejerskabet ligger hermed uden for obligationsstrukturen i First Camp Group AB.

”CampOne er kendetegnet ved veldrevne og populære destinationer, og vi er meget glade for, at Per og Gitte viser os den tillid at lade os overtage deres livsværk. De har udført et fantastisk stykke arbejde med at udvikle CampOne, og vi vil gøre vores ypperste for at passe på, og fortsætte med at udvikle destinationerne. Som sædvanligt kommer vores fremtidige udvikling til at foregå på baggrund af gæsternes synspunkter, og i sommeren 2023 gælder ’business as usual’, hvor CampOne-varemærket bibeholdes”, siger First Camps koncernchef Johan Söör.

Sælgerne Gitte & Per Blaabjerg kommenterer:
”Vi har valgt at sælge CampOne til den velkendte skandinaviske campingkæde First Camp. At vores valg faldt på First Camp er for at sikre, at CampOne fortsat er på kapitalstærke hænder, der har gode muligheder og stor erfaring for at kunne videreudvikle CampOne.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke vore mange gæster, der har besøgt vores campingpladser, nogle har endda fulgt os fra starten i 1992. Uden jer havde denne rejse aldrig været en mulighed for os.”


Ola Bååth, investeringschef i First Camp, tilføjer: ”Med overtagelsen af CampOne kommer der en portefølje af velinvesterede destinationer i særdeles attraktive områder. På sigt ser vi en stor værdi i fortsat at udvikle CampOne destinationerne i samme ånd, som familien Blaabjerg har gjort det, med kvalitet og kundetilfredshed i fokus.”

Læs mere om First Camps nu mere end 10 campingpladser her >>