Campingland i Tilst – nyt campingcenter i Østjylland

Campingland.dk - Den 29/04-2011

Forhandlere ·  Et nyt campingcenter er åbnet i Tilst – navnet er Campingland Tilst. Butikkens sortiment og geografiske placering gør dem til en særdeles spændende spiller på markedet – og med kun to andre forhandlere i Århus er det nok de færreste campinginteresserede århusianere, der kan sige sig tilfredsstillet af udbuddet.

Campingland Tilst, har i alt 1200 m2 bygninger. Derudover har man også en stor udendørs udstilling af vogne. Campingcentret kan også prale af at have alt i tilbehør til campingferien, hvor man bl.a. fører mærkerne Camper, Cadac, DCT m.fl.

Derudover er man blevet forhandler af nye vogne fra Adria, hvilket selvfølgelig har trukket en del kunder til butikken, hvor særligt sidste års campingdarling, Adria Adora Supreme 472 LU, har været et rigtig godt trækplaster siden åbningen.

Er man mere til en telttur, kan dette også klares – således sælges der i centret både Outwell, Robens og EasyCamp telte. Campingland Tilst vil som noget helt ekstraordinært have opstillet Outwell telte på et af centrets græsarealer, hvor man kan opleve den rigtige teltstemning.

Siden åbningen har man fået flere positive tilbagemeldinger fra campisterne, der i særdeleshed fremhæver beliggenheden på centret, der ligger i umiddelbar nærhed af flere boligkvarterer. Det århusianske publikum har generelt smilt til det nye campingcenter, Campingland Tilst.

- Vi sælger i særdeleshed mange møbler, og jeg tror, det skyldes, at folk netop nu skifter ud, udtaler Niels Bressendorff. – Derudover har vi også haft godt gang i salget af Isabella-fortelte, hvor særligt den nye Concept-serie har været meget efterspurgt siden åbningen.

Man har også solgt mange reservedele såsom vandtanke og lignende, der ikke har overlevet den i campingregi særdeles hårde vinter.

I den lidt dyrere ende af skalaen har man ligeledes oplevet en stor efterspørgsel – de såkaldte movere er blevet monteret på mange vogne.

– Vi sætter movere på næste alle nyere vogne, mens vi også har solgt flere movere til brugte vogne. Movere har været populære til i særdeleshed kvinder, der så dette som en ideel ting til deres mand i fx 50 eller 60 års fødselsdagsgave, udtaler Niels Bressendorff. –Det er klart, at man kan se en stor fordel i en mover, når man tager af sted som ægtepar uden børnene. I det tilfælde er en mover helt ideel, da det godt kan være besværligt at manøvrere en campingvogn, når man kun er to personer.

Af nye, spændende varer udpeges rejseforteltet fra Camp Star. Niels udtaler, at teltet har potentiale til at erstatte markiserne idet man på 7-10 minutter kan sætte teltet op. Ønsker man ikke hele teltet slået op, kan man blot lyne siderne af, hvorefter man har et så åbent telt, at det er helt i gennem konkurrencedygtigt med markedets eksisterende markiser. Prisen vil ligge på mellem 2.000 og 2.700 kr. alt efter størrelsen på teltet.

Med andre ord har man hos Østjyllands nye campingforhandler gode muligheder for at finde noget, der tilfredsstiller ens behov. Butikken holder åbent mandag-fredag 10-17 samt lørdag, søndage og helligdage fra 10-16. Du kan læse meget mere på butikkens egen hjemmeside www.campinglandtilst.dk.