Campingbutler vask min vogn... Pris: kr. 475,-!

Per Højgaard - Den 11/02-2008

Tips & tricks ·  At kalde det for egen campingbutler vil måske nok være at tage munden fuld, men lyder det spændende i dine ører, så læs videre. Firmaet Frisk-op tilbyder forskellige former for serviceydelser indenfor vedligeholdelse, opsætning og nedtagning af campingvogne/udstyr.

Et ønske om at sadle om fra stressende fuldtidsjobs har fået et ægtepar midt i 30´erne til at sadle om og slå sig ned som selvstændige.

Familien er en erfaren campingfamilie med to børn der har camperet siden de selv var børn. De har været gennem hele turen med familietelt, combicamp og campingvogne af forskellig karakter og alder og har derfor en del erfaring at trække på trods alderen.

Arbejde ude i det fri og med noget vi ka' li'...
Parret har startet firmaet Frisk Op der tilbyder forskellige services til det travle campingfolk. Alt lige fra Vask af CV hos kunden, polering af campingvogn/autocamper hos kunden, opsætning af telt, flytning af campingvogn og montering af gulv i fortelt lyder nogle af opgaverne på. Priserne starter ved 475,- for en vask af campingvognen - ligegyldigt hvor i landet den befinder sig.

Klik ind på det nyopstartede firmas hjemmeside og læs mere.