Campingpladser - Her kan du tage hesten med

Campingland.dk - Den 19/05-2021

Campingpladser ·  Danmark er fyldt med flotte kyster og smukke skove. Du har sikkert set fotos af islænderheste i vandkanten eller glade børn der klapper ponyer ude i ferielandet.

Hvor har du mulighed for at tage din egen hest med på campingferie, det har vi prøvet at samle en oversigt med her.

Der findes ikke et utal af hestevenlige campingpladser, men der er nogle som har gjort noget helt særligt ud af at det er muligt at komme hjemmefra også med hest.

En samlet oversigt over pladser hvor du kan tage din hest med, se oversigten:

Rødhus Klit Camping i Nordjylland
2 km fra Vesterhavet finder du pladsen, som også ligger tæt på skoven. Der findes en stor hestefold og du kan campere tæt ved folden, uanset om du bor i hytte eller egen vogn/telt. Man står selv for fodring af hesten. Prisen for at medbringe hest på campingpladsen er 100,-/døgn.
> Læs mere her

Skiveren Camping i Nordjylland
Kun 8 km fra pladsen finder man både opstaldningsmuligheder, fælles rideture og meget mere.
> Læs mere her

Nissum Fjord Camping i Vestjylland
Råder over 2 hestefolde med plads til flere heste i hver fold. Der er overdækket læskur på begge folde og mulighed for at købe hø såfremt der er brug for det.
> Læs mere her

Hanstholm Camping i Nordvestjylland
Her har man 15 islænderheste og du an tage din egen hest med på pladsen hvor der findes fold, foder og hø. Pladsen har i samarbejde med Skov og Naturstyrelsen fået etableret en ridesti. Prisen pr. hest du medbringer er 180,-døgn.
> Læs mere her

DanCamps Nordsø ved Aargab i vestjylland
Her kan du 1.000 meter fra pladsen opstalde din hest og nemt komme til den og passe den under din campingferie.

> Læs mere her

Gl. Klitgaard Camping i Løkken
Her kan du også medbringe din hest. Der er ruter til eksempelvis Lønstrup Klint og Rubjerg Knude. Der er i forvejen 20 islænderheste på pladsen, og du har mulighed for at få din hest eller heste gående på fold eller alternativt i en hesteboks, prisen er henholdsvis 75,-/døgn for fold og 150,- /døgn i boks.
> Læs mere her

Kattegat Strand Camping
10 km fra campingpladsen, har du mulighed for at få opstaldet din hest, hos Rideklubben Himmerland som pladsen har et samarbejde med.
> Læs mere her