Den gamle fattiggård i Boeslunde har fået nye ejere.

Campingland.dk - Den 05/07-2021

Campingpladser ·  En lille perle af en plads med uspoleret natur, gode faciliteter og tæt på hav, drives efter 33 år nu videre af ny energi fra Kristian og Karina Langstrup.

En drøm bliver til virkelighed efter 5 års jagt.
5 år skulle der gå før at den rigtige campingplads kom til salg for Kristian og Karina og deres 2 drenge. De rutinerede campister, får endelig deres drøm opfyldt ved at gøre deres favorit ferieform til deres levevej.

Kristian er oprindelig udlært slagter, men har i sin erhvervsmæssige karriere været forbi lidt forskelligt som proces teknolog og sidenhen leder ved henholdsvis Novo Nordisk og Bavarian Nordic. Karina er uddannet sygeplejerske, så trygheden er i top.

Hvad var det I faldt for ved Boeslunde camping, til det svarer Kristian "Det er en fin og veldrevet plads med god omtale vi overtager. Pladsen ligger i et dejlig Natur område med Skov lige den for døren, ca. 2 km. til stranden og alligevel tæt på byer. (1,5 km til Boeslunde, 5 km til skælskør, 10 km til Korsør, 15 til Slagelse og der er kun ca. 15 minutter til Storebæltsbroen).

Her de første år har vi ikke planer om at lave de store ændringer. Pladsens opbygning er lige det vi altid selv har kigget efter, når vi har været ude med engen vogn. Vi har aldrig været til de lige lange rækker med ligusterhæk. Så Boeslunde camping med sine buet opbygning og gode udsyn for børn, de hyggelige kroge var lige noget for os.

Vi vil renovere og opdatere i respekt for de gamle bygninger. Det skal jo stadigvæk føles som et stykke Danmarks historie, som stedet her jo er."


Har aldrig været på charterferie!
Kristian har aldrig været på charterferie, men han har camperet land og rige rundt med sine forældre. For ca. 25 år siden inviterede Kristian Karina med på deres første camping tur i et telt fra 70´erne (Brunt og orange) de havde lånt. Først i telt, så i camplet og til sidst i campingvogn, så det nye lejrchef par ved om nogen hvad det drejer sig om.

Hvad er det i glæder jer mest til ved at drive campingplads?
"Vi glæder os meget til at se en forhåbentlig masse glade gæster på Boeslunde Camping. Træde ud af det normale hamsterhjul og selv sætte retningen. Vi glæder os også til at være herre i eget hus med højt til loftet.

Boeslunde Camping er en familie camping plads og det vil vi blive ved med at være. Vores drøm er at vi skal være synlige på pladsen og alle skal have mulighed for at snakke med os. Det har altid betydet noget for os, at værtsparet har været synlige. Vi synes at det skaber en god stemning, Samtidig med at vi også kan følge med i hvad der sker på pladsen.


Hvad håber i at gæsten tager med fra jer efter besøg på jeres nye plads? Vi håber at alle for det med sig, at Boeslunde camping er et ordentligt, roligt, trygt sted for børn og voksne at holde ferie.

Fun fact: Boeslunde Camping er en gammel fattiggård som er ombygget til en morderne campingplads med respekt for historien pladsen var en af de første campingpladser i Danmark der fik opført udendørs swimmingpool.

Pladsen tilbyder, minigolf, hoppepuder, svævebane, legeplads, swimmingpool, pony træk på Fjord heste, rolige udsigtspunkter over markerne og gode gå og cykel ture i skov, by og til strand. Der er 7 hytter i forskellige størrelser, 5 Campingvogne til udlejning, 250 nummererede pladser og en hyggelig

>Læs mere om pladsen her.