Bliv klar til ferie med campingvognen

Campingland.dk - Den 27/06-2018

Camping ·  Her på bloggen er vi helt klar til sommeren, når vi endelig skal afsted på vores fede campingture igen. Det er på en måde lidt det, vi lever for, og derfor elsker vi også at give gode råd til alle jer, som skal afsted med jeres telt eller campingvogn. I denne artikel skal det handle om, hvordan man optimerer campingvognen før ferien.

Campingferien står for døren for rigtig mange danske campister, og når det handler om ferie med campingvognen, er det simpelthen en rigtig vigtig del af det, at man forbereder sig rigtigt. Der er mange elementer, som skal tjekkes, før man kan holde ferie med ro i kroppen.

Gas
Det er mange campisters værste skræk, at de pludselig står og er løbet tør for gas. Uden gas kan man ikke rigtig lave så meget mad, og man er generelt ret begrænset i det liv, man ellers gerne vil praktisere om sommeren, hvor man er selvkørende og ikke skal bruge så mange topmoderne redskaber. Derfor skal man selvfølgelig også sørge for at have gas nok med på turen.

Du kan finde gode gasflasker lige her .

Det er et vigtigt område, som er ærgerligt at skulle gå og bekymre sig om på sin ferie, hvor man bare gerne vil slappe af og nyde roen omkring campinglivet.

Når du er i udlandet, tænker du måske, at det er vanskeligt at finde gas, hvis du løber tør. Det er dog ikke så bøvlet, som det før har været, men derfor skal du stadig være opmærksom på, om flasken passer med ventilen, og om det er den rigtige slags. Uanset hvad vil de fleste nok synes, at det er nemmere at have købt rigeligt med hjemmefra – men det er jo smag og behag.

El i vognen
El er selvfølgelig også ret afgørende, når man har en campingvogn, for hvordan skal hverdagen ellers fungere optimalt? Selvom camping på mange måder er lidt mere primitivt end andre ferieformer, er det altså bare ikke specielt fedt, hvis man slet ikke kan få ladet sine ting op, gå på toilettet eller gå i bad. Derfor skal man selvfølgelig sørge for, at man har el i vognen.

Ifølge boligjournalen.dk vil du de fleste steder selv skulle have et kabel med, og dit forbrug bliver blot afregnet på almindelig vis. Sørg for, at sikkerheden er i orden, for el er som bekendt en farlig størrelse, hvis den ikke er ordentligt monteret.

Indretning
Du kan også sagtens forberede dig lidt på turen ved at indrette din vogn bedst muligt. Er man på vejen i lang tid, kan man hurtigt komme til at rode, fordi man har en masse ting med sig på turen. Her er det en god idé at få skabt en nogenlunde struktur fra starten, så man ikke går og falder over tingene. Er man flere afsted, vil det sikkert også være lidt vigtigt for husfreden, at man formår at holde en vis orden.