Bedste campingbord til prisen: 3 forslag fra camping-eksperter

André - Den 19/04-2024

Udstyr ·  Når du skal ud i naturen og nyde solskinnet, er det vigtigt med det rigtige udstyr.

Her har vi taget et kig på tre gode campingborde til prisen, som kan gøre turen på stranden eller campingpladsen mere behagelig.

Vi har valgt tre campingborde fra forskellige prisklasser: Fra cirka 300 til 1.200 kroner, så der er et smart bord til ethvert budget.

Lad os starte med det dyreste og bevæge os ned i pris derefter.

1. Outwell Hamilton: Let og stabilt

Outwell Hamilton er det perfekte campingbord for dig, der vil have et let og transportvenligt bord, uden at gå på kompromis med stabiliteten. Bordet vejer kun lidt, men kan bære op til 30 kg, hvilket gør det perfekt til alt fra picnic til camping.

Det lette stel og den kompakte størrelse gør det nemt at medbringe i bilen eller endda på cyklen. Med en hurtig åbne- og foldemekanisme, er det nemt at stille op og pakke ned, hvilket er ideelt til spontane udflugter.

Herudover har det en smart net-hylde under bordet, så du får mere plads og ekstra opbevaring i skyggen under bordet. Slutteligt er bordet udstyret med et smart håndtag, så det er let at bære, når det er foldet sammen.

Se bordet her.

Specifikationer:
- Vægt: 8,4 kg
- Dimensioner: 70 x 78 x 8
- Kapacitet: 30 kg

2. Easy Camp Toulouse: Unikt design

Easy Camp Toulouse bordet skiller sig ud med sin unikke evne til hurtigt at folde sig ud til et fuldt funktionelt bord med plads til fire personer.

Easy Camp Toulouse er mere end bare et bord; du kan folde det ud til et komplet picnic-setup med siddepladser. Herudover er der også forberedt til montering af en parasol, hvilket gør det til en favorit på solrige dage.

Du skal ikke være nervøs for stabiliteten på trods af den kompakte størrelse. Bordet kan håndtere op til 50 kg på bordpladen og 100 kg per sæde - oplagt valg til familieture.

Se bordet her.

Specifikationer:
- Vægt: 6,5 kg
- Dimensioner: 84 x 136 x 66
- Kapacitet: 50 kg (bord), 100 kg (sæde)

3. Campingbord OLE: Bedste til lavpris

For dig, der sætter pris på både pris og praktik, er Campingbord OLE et fremragende valg.

Bordet er opbygget af en solid MDF-plade og en robust stålramme, der kan bære op til 30 kg, hvilket er lige så meget som mange dyrere modeller.

Campingbordet er let at transportere med en vægt på kun syv kg og en pakkestørrelse på 80 x 60 x 5.5 cm.

Når du har foldet bordet ud, kan du justere højden, så det er mellem 50 og 69 cm højt.

Se bordet her.

Specifikationer:
- Vægt: 7 kg
- Dimensioner: 80 x 60 x 50-59 (H)
- Kapacitet: 30 kg

Konklusion: Hvilket campingbord bør du vælge?

Er du på udkig efter et transportvenligt bord i høj kvalitet, som er hurtig at stille op, kan Outwell Hamilton være et godt bud.

Har du brug for et bord, der kan rumme hele familien og inkluderer både sæde og bord, er Easy Camp Toulouse det rette valg.

Hvis du prioriterer praktik og pris, vil det billigste valg, OLE, være det bedste valg for dig.

Uanset hvad du vælger, sikrer disse tre modeller, at du kan nyde dine måltider og samvær under åben himmel med komfort og stil.