Auning Camping – Bedre internet og lege faciliteter.

Campingland.dk - Den 22/02-2016

Campingpladser ·  Bjarne Nielsen alias Campingfatter, er hele tiden i gang med optimering af pladsen der er beliggende midt i skoven inde i byen Auning kun 10 min. Fra Djurs Sommerland.

Vinteren har for Campingfatter i Auning (udover et par måneders genoptræning efter discus operation), gået med at finpudse udvendige detaljer på servicebygninger så de kommer til at fremstå som INFO bygningen, samt trimme beplantningen i pladsen. Derudover er der etableret en ny og større forsyning til de i 2015 renoverede servicefaciliteter, så trykket kan holdes når der er allermest run på i sommeren.

Vigtigst af alt er pladsen i gang med at etablere en hurtigere og mere stabil fiberforbindelse til pladsens WiFI, som samtidig gøres gratis at tilslutte sig. Og Legepladsen bliver ligeledes i løbet af foråret opgraderet med flere legeredskaber til de mindre børn, således at afdelingen til de mindre børn bliver udstyret med et mindre lege modul/tårn med rutsjebane og et sandkasseskib.

Det ikke kun på den fysiske front at pladsen forbedres, da Campingfatter altid er på udkig efter samarbejdsaftaler der tilgodeser hans gæster, og han kan allerede nu afsløre at samarbejdet med mange af byens butikker fortsætter, og nye er kommet til. Og det betyder f. eks. At Guldbageren fortsat leverer brød og kager til pladsen, så man kan bestille frisk morgenbrød, samt i weekender og helligdage/ferier kaffe og dagens kage til særpris.

Campingfatter & Co. Inviterer 3 gange i år på INTRO weekend, hvor du kan opleve pladsen til en reduceret pris, læs mere her.

Derudover planlægger Campingfatter forbedring af terrassearealerne med overdækning og mulighed for at lukke af i ydersæsonen, samt fortsat udvikling af pladsen og samarbejdet med mulige samarbejdspartnere der kan tilføre ekstra værdi til gæsternes ophold.

Så udviklingen i Auning stopper aldrig med Campingfatter ved roret, for idéer der skal realiseres til 2017 er allerede på tegnebrættet.

Læs mere om Auning Camping her.