Asaa Camping - Her slutter sæsonen aldrig

Campingland.dk - Den 25/10-2021

Campingpladser ·  Vi tog på en sen efterårstur på camping i Nordjylland. Her finder man en skøn ro, når der camperes uden for højsæsonen.

Skønt vejr og INGEN kø ved faciliteter
Hvis du finder vognen frem og triller til Asaa, kan du få det "helt for dig selv", hvilket er skønt når pladsen kan huse +170 enheder og 21 hytter. Vi fandt et par snes fulde vintercampister og en større andel af udlejede hytter. Dejligt at mærke campinglivet udenfor sæsonen.

Idéer til oplevelser på en sen efterårs tur til Asaa Camping:
- Stranden hele vejen ned mod Hals
- Junglestien, en udfordringsbane med 14 udfordringer ved Dronninglund, der er flere vandreruter derude fx eventyrstien, hvor der kan læses forskellige eventyrer på vejen.
- Asaa havn: Legeplads og strand, og se også den berømte "havfrue" som har været en del i medierne.
- Legepladserne på pladsen
- Sejltur på campingpladsen egen sø
- Fodre ænderne på pladsen
- Hoppepuden tændes hver dag til stor glæde for vores og resten af pladsens børn

Er i til en større tur, kan Aalborg Zoo også anbefales.

Indkvartering
Vi boede i en af komfort hytterne på 21 kvm 2 voksne og 2 børn på 1 og 5 år. Som har en smart fold ud sofa i køkkenalrummet, som bliver til en dobbeltseng og vupti, så er der 4 sovepladser til den lille familie. Her skal der iøvrigt lyde en stor ros til udvalget af køkkengrej. Fx var der en elpisker, og knivene var skarpe (Det har vi hvert fald tit oplevet, at de ikke er når man lejer en hytte!)

Tip: Download govisit appen og find lige præcis de oplevelse der passer jer.

Vil du opleve samme ro og camping uden for den normale sæson, så skal man melde sin ankomst hos Asaa Camping, før du dukker op. Da receptionen ikke er bemandet.

Det bliver ikke sidste gang, at vi tager på en sen efterårstur på Camping.

> Læs mere om Asaa Camping