Artikelserie: 5 skarpe til lejrchefen

Per Højgaard - Den 03/03-2009

På nettet ·  De danske lejrchefer er altid på arbejde når vi andre holder ferie. Men hvordan holder de selv ferie, og hvor og hvornår? I den anden artikel i serien udspørger vi lejrchefparret Else og Niels fra Grønninghoved Strand Camping.

Grønninghoved Strand Camping er en skønt beliggende plads, anlagt i en gammel æbleplantage og med kig ud over Lillebælt.

Pladsen har gennem de senere år gennemgået en større forvandling, og fremstår i dag som en topmoderne plads.

Det er specielt børnefamilierne der tiltrækkes af pladsen - måske på grund af det store udendørs badeland som opvarmes til 25 grader, på grund af de nyanlagte legepladser, de flotte faciliteter, eller fordi mor og far får tæv i minigolf på den nyanlagte compact golf-bane.

5 skarpe om ferie til lejrchefen
Vi har spurgt Else hvordan hun og Niels holder ferie.

SPØRGSMÅL: Hvor og hvordan holder du og din familie ferie?
SVAR: Vi holder ferie på mange forskellige måder, bl.a. campingferie med campingvogn eller autocamper, og da vi holder ferie i oktober/november, går turen ofte til Sydeuropa. Vi rejser også på flyferie, hvor vi et par gange har været i USA og selv kørt rundt i bil og i autocamper. I vinter har vi været i Thailand, hvor vi har på rundrejse og sluttede af med badeferie.
Vi plejer også at være på skiferie, en ferieform der passer godt ind i vores job.SPØRGSMÅL: Hvordan beslutter i jer for feriedestinationen og -formen, og hvor leder i?
SVAR: Destinationen er ofte tilfældig, alt efter inspiration som kommer fra aviser, tidsskrifter og internet, hvor vi også henter yderligere information. Vi rejser sjældent til samme destination, mere end 1 gang.


SPØRGSMÅL: Hvad foretrækker familien at gøre på ferierne?
SVAR: For os er det meget vigtig med gode oplevelser og hente inspiration til både vores job og privatliv, men vi slapper også af med at opleve og selvfølgelig vil vi også gerne nyde solen, når vi holder ferie.


SPØRGSMÅL: Hvad og hvor spiser i på jeres ferier?
SVAR: Hvis vi er på campingferie griller vi meget. Er der noget bedre end at sidde foran campingvognen og grille et stykke kød og nyde et godt glas vin. Hvis vi er på flyferie, går vi ud og spiser, og gerne noget lokalt.


SPØRGSMÅL: Fortæl om en af dine bedste oplevelser med camping.
SVAR: For mange år siden, da vores børn var små, gik turen til Nordtyskland for bl.a. at komme i ”Hansaland”. Vi fandt en campingplads, slog vores telt op og begyndte vores ferie.
Vejret var rimeligt, vi var i Hansaland og vi var på stranden, men vi opholdt os ikke meget på campingpladsen, her kunne vi ikke lide at være, der var vel nærmest en børnefjendsk atmosfære, så vi vendte ret hurtigt næsen mod Danmark og hvilken oplevelse det blev.
Vi fandt en dejlig plads, hvor også børn var velkommen, der var både legeplads og swimmingpool og naboer der var venlige og hilste på os. Her havde vi den bedste campingferie.Du kan læse om den næste lejrchef i serien om ca. 14 dage. Der gang stiller vi de samme spørgsmål til Tine og Bjarne på Auning Camping på Djursland.

Læs mere om Grønninghoved Strand Camping på pladsens hjemmeside via linket øverst i artiklen.