Aktiv campingferie hitter – Men pulsen skal også ned.

Campingland.dk - Den 18/01-2019

Campingpladser ·  Efter snart 2 år med det nye koncept ”høj og lav puls på campingferien” på pladserne Emmerbølle Strand Camping og Ristinge camping, beliggende på Langeland, er der igen kommet nye tiltag til konceptet som styrker campingpladernes klare profil og denne gang en nyhed der skal få pulsen helt ned.

Der bliver til sæsonen 2019 åbnet op for en ”lav puls” nyhed på Emmerbølle Camping med deres nye Wellness Oase som ligger direkte til stranden. Wellness Oasen består af luksus produkter fra Viking Outdoor.

Her finder du bl.a.: Sauna m. Panoramaglas så udsigten til havet kan nydes 110%, vildmarksbad, udendørs bruser, koldtvandsbad og grillhytte.

Oasen åbner til Påsken hvor pladsen afholder "første badetur" og der vil her være fri adgang til Wellness Oasen.

Hvis man nu ikke lige er til dette, kan de andre lav puls aktiviteter benyttes som eksempelvis: Stilleområdet, lystfiskeri, vandreture, kropsterapi mv.

Og er du gået helt i dvale efter en tur i wellness oasen så fortvivl ej, høj puls aktiviteterne er klar til at få dig helt op i gear igen, af aktiviteter kan eksempelvis nævnes: ”fitness, cykling/mtb, havkajak, morgengymnastik, multiarena, tennis mv.

Hvad er det der kendetegner jeres koncept: Det kan bruges af alle – og kombinationen med at være aktiv for derefter at hoppe i wellness oasen og komme ned i gear, kan de fleste relatere sig til. Udtaler Lasse Rasmussen indehaver af pladserne.

Vil du løfte lidt af sløret for fremtidsplanerne med høj og lav puls er der flere tiltag i støbeskeen? Til det afslutter Lasse: "Vi har mange bolde i luften, både med henblik på nye tiltag om det er høj eller lav puls.

Et andet lav puls tiltag er at vi har åbnet op for vores strandpladser, så man har sin helt egen personlige sti ned til stranden. Træk stikket fra hverdagens travlhed og få pulsen helt ned med solnedgang direkte fra campingvognen eller forteltet.

Udover det har vi fornyligt skiftet alle vores udlejningscykler ud, så alle vores cykler er af de nyeste modeller. Det er et stor fokus område på Langeland, så nu er det muligt at cykle fra syd til nord på cykelsti uden at skulle cykle på trafikeret landevej."


> Læs mere om Høj og Lav puls aktiviteterne her