Aarhus Camping - Nu en del af First Camp

Campingland.dk - Den 28/11-2022

Campingpladser ·  Skandinaviens største campingkæde, First Camp, fortsætter sin vækst i Danmark og gør nu sin tiende overtagelse i landet. Kæden har i dag 61 destinationer i Sverige, Danmark og Norge og overtager nu Aarhus Camping i Jylland.

Tidligere i år gennemførte First Camp overtagelsen af Klim Strand Camping og Råbjerg Mile Camping, hvilket var kædens første destinationer i Nordjylland. Kæden har allerede et stærkt fodfæste på Fyn, og destinationerne Frigård og Lakolk Strand i Sønderjylland. Sidste år overtog kæden endda Jesperhus Feriepark, som dog forbliver under sit eget varemærke i koncernen. I dag står det klart at Aarhus Camping udenfor Aarhus bliver koncernens tiende destination i Danmark.

”Aarhus Camping er en bynær campingplads som er meget værdsat af både turister og erhvervskunder, grundet nærheden til alt hvad Aarhus har at tilbyde. Destinationen komplementerer vores eksisterende udbud i kæden rigtig godt, og vi er glade for at byde Aarhus Camping velkommen i First Camp-familien”, siger Ola Bååth, investeringschef hos First Camp.

Aarhus Camping er en bynær campingplads ca. 5 km. fra Aarhus. Destinationen er åben året rundt, og har blandt andet 200 campingpladser, 16 hytter, glamping-telte, minigolf, udendørs pool og restaurant. First Camp planlægger at tiltræde campingpladsen i december 2022.

”Med denne overtagelse understreger vi vores stærke position i Danmark, med ni First Camp-destinationer af forskellig karakter samt Jesperhus Feriepark, som yderligere har en rigtig stærk position på sociale medier med en af Danmarks største YouTube-kanaler for børnefamilier. Vi vil gerne takke Aarhus Campings tidligere ejere Birgit og Niels Nielsen for at have tilliden til at vi kan fortsætte udviklingen af den campingplads, de har drevet i 25 år", siger Johan Söör, adm. direktør i First Camp.

Læs mere om First Camp Aarhus her >>