7 oplevelser på campingferien i Nordjylland.

Campingland.dk - Den 15/06-2017

På tur ·  Når man kommer nordpå i Danmark tænker mange med det samme Skagen og grenen, hvor de to have mødes, Kattegat og Skagerak, her har man muligheden for at stå med et ben i hvert hav. Dette SKAL du selvfølgelig opleve hvis du kommer nordpå, men når det så er sagt, er Nordjylland meget mere end det.

For at give os endnu flere idéer til oplevelser til oplevelser i det nordjyske, har vi taget en snak med First Camp Råbjerg Mile - Skagen

I vores snak er vi kommet frem til følgende syv ting du bare skal opleve.

Skagen by og havn:
På vej hjem fra Grenen kunne det være oplagt at tage til skagen by og opleve det pulserende byliv, hvor der er alt lige fra den landskendte, slagter Munck, til dametøjsforretninger med seneste nye mode. Når sulten melder sig, anbefaler de at man tager på havnen og spiser friske pil selv rejer på en af de mange restauranter dernede.

Farmfun dyrepark og legeland:
Midt i mellem Skagen og Frederikshavn, finder man Farmfun, et område på 10 tønder land ved skov og strand, en dyrepark og legeland, hvor der er oplevelser for store og små. Et sted hvor tiden flyver af sted.

Råbjerg Mile:
Også kendt som en af de største vandreklitter i Europa. Klitten/sandbunken, består af op mod 4 millioner kubikmeter sand og er omkring 1 kilometer bred og 1 kilometer lang, den bevæger sig som en gletcher, og hvert år rykker den sig hele 15 meter. Området besøges hvert år hundredtusindvis af interesserede. Absolut et besøg værd.

Eagleworld – Ørnereservatet:
Unik oplevelse for at komme helt på de nordiske rovfugle i deres rette element, i vores store natur. Du vil kunne opleve: Kongeørnen, havørnen, jagtfalken og vandrefalken.

Nordsøen Oceanarium – akvariet i Hirtshals:
Her kan familien opnå viden om Nordsøen og om havets mystik. Du finder planter og dyr fra Nordsøen. Du kan blandt opleve de glade sæler eller deres store oceanarium med 4.500.000 liter havvand, hvor alverdens fisk kan spottes.

Den tilsandede kirke:
Eller Sct. Laurenti Kirke, som er kirkens rigtige navn, en kirke der som navnet siger, er blevet sandet til i årenes løb og gik ud af drift i år 1795, i dag ses blot toppen af kirken.

Til spørgsmålet om hvad der gør Nordjylland så unikt i forhold til andre landsdele svare de: ”Næsten lige meget hvor du bevæger dig hen, så vil du opleve naturen på 1. Hånd. Eksempelvis som nævnt i attraktionerne ovenfor, er der meget kort afstand til begge ”have” Kattegat og Skagerak, hvilket du kun finder her.”

Slutteligt kommer her et par bonus oplevelser: Oplev bl.a. Aalbæk by og dens hyggelige havn, Gl. Skagen eller det nye fuglecenter i det grå fyr.

Se en oversigt over campingpladser i Nordjylland her