60 års jubilæum - Fuld fart på i Nordjylland

campingland.dk - Den 09/05-2018

Campingpladser ·  Nærmere bestemt på Skiveren Camping, her er det i dag 3. Generation af ejere der styrer den store plads i Nordjylland og i år rundes et skarpt hjørne af pladsens lange historie.

Og det bliver én jubilæums sæson med helt ”nye boller på suppen”. I form af en ny butikschef til pladsens store supermarked og ansættelse af ny køkkenchef til strandcaféen.

Søndags Paella
I strandcafeen er der ankommet en spansk kok ved navn Marcos Raths Aznar, og så er det jo oplagt at få lidt sydlandsk stemning ind i restauranten, hvor planerne er, at der hver søndag skal serveres paella til frokost. Og her håber Bruno Rytter, ejer af pladsen, at det ikke kun er pladsens gæster der vil tage konceptet til sig, men han håber også at nærområdet er klar på at få udskiftet de traditionelle rugbrødsmader med den skønne risret fra Spanien.

60 år med fuld fart på udviklingen.
Pladsen har siden 1997 været drevet af Bruno Rytter, og til spørgsmålet om hvad han tror har været pladsens nøgle til succes i hans tid svarer han:

"Vores beliggenhed direkte ved Vesterhavet, et højt serviceniveau, moderne og velfungerende faciliteter kombineret med en række aktivitetsmuligheder, gør, at vi har mange trofaste gengangere blandt vores gæster. På vores jubilæumstavle i Informationen sidder jubilæumsskilte for over 200 familier, som har fejret 25, 35 eller 45 års jubilæums hos os. Disse gæster er vores allerbedste ambassadører og et godt udtryk for, at vi gør tingene på vores måde, som folk bryder sig om."

Det har været en række år med store investeringer blandt de største kan nævnes:

- Skiveren Wellness Center med udendørs swimmingpool,
- Skiveren Minigolf Center med 18 hullers amerikansk minigolf,
- Puls Aktivitetscenter med fitness center og aktivitetshal

Af de lidt mere anderledes bedrifter har pladsen i 2016 i samarbejde med en række partnere, fået ombygget en lastbil til en autocamper, Kid Camperen, som hvert år benyttes gratis af familier der på den ene eller anden måde har det svært. En plads der oser af åbenhed og overskud, det er noget der vinder mange hjerter, og måske også en af grundene til at det går så godt på Skiveren Camping i Nordjylland.

Fremtiden ser lys ud
Med ansættelse af ny købmand og ny chefkok i restauranten får det hele et frisk pust, som altid er godt.
Campingpladsens 60 års fødselsdag markeres med en række friske 60 kr´s tilbud i Himmelfart og Pinse i både Skiveren Super, StrandCafeen og på Skiveren Minigolf Center.

Læs mere om Skiveren Camping her