50 års Jubilæum – Asaa Camping og Hytteferie runder et skarpt hjørne

Campingland.dk - Den 14/03-2019

Campingpladser ·  Et halvt århundrede er gået siden de første campister trillede ind på campingpladsen beliggende på Vorbindervej 13 i Asaa(Nordjylland).

Det hele startede som en borgerforening, som solgte pladsen videre til private hænder i 1999. Hvor det nuværende lejrchef par Laila og Frank, De er iøvrigt det 3. par som driver pladsen i privat regi.

Asaa Camping havde og har stor betydning for udviklingen af den lille fisker by her ved Østkysten.

13 år – med fuld fart på udviklingen
Da de nuværende ejere overtog pladsen i 2006 og det er i år deres 13. sæson, da de overtog var pladsen meget nedslidt og trængte til en stor kærlig hånd.

Det var også de første år der blev brugt på at rydde op, renoveret og en bunke fejl blev begået. Og netop de fejl er i dag med at sikre at pladsen fremstår som en moderne og driftig campingplads. Det er ikke uden grund at pladsens slogan er ” En lille Oase – ’en stor familie”, som pladsens mange fastliggere og campinggæster mærker og er med til at skabe. :)

Lejrchefparret havde mange planer/ideer og drømme med pladsen, men da der er stor forskel på at eje en campingplads og på selv at være campinggæst, måtte nogle af deres ideer tilsidesættes, dog har parret i dag fået endnu flere drømme og ideer realiseret.

Af de bedste investeringer/tiltag der er blevet gjort, er Laila mest tilfreds med følgende ”luksushytter, de nye baderum i 2016, store store komfort pladser ved søen” og den vigtigste af alle deres investeringer pointere Laila at det er "tiden, nærværet og fokus på servicen til gæsterne" det er bl.a. dette der har bragt pladsen til hvor den er i dag, eksempelvis kan nævnes mindre tiltag som gratis snobrød og kaffe hver lørdag er godt eksempel på hvad der bliver gjort.

Bare det seneste år, er følgende blevet bedre/etableret på pladsen: Nye XL pladser ved søen med afløb, opgradering af wifi, nyt klinkegulv i fællesrum, opgradering med opvaskemaskine og anretterkøkken mv.

Jubilæet markeres med kaffe og rundstykker og ekstra ordinære påske tilbud
Jubilæet vil blive markeret ved standerhejsning d. 14.04 fra kl. 10-12, hvor der holdes Åbent hus og der vil blive serveret kaffe og rundstykker, samt vil du kunne gode jubilæumstilbud i Påskeferien.

Eksempelvis kan du få 5 overnatninger for hele familien i egen vogn inkl. El for 825,-(normalpris: 1.875,-)

>Læs mere om pladsen og se alle tilbuddene her.