5 grunde til at campinghytter er federe end sommerhuse

Campingland.dk - Den 28/03-2023

Camping ·  Du sidder i bilen på vej hjem fra arbejde, og pludseligt slår tanken dig: “Det er på tide, at vi holder en afslappende ferie”.

Du når allerede at glæde dig, før et af livets store spørgsmål rammer dig:

Sommerhus eller campinghytte?

Her hos Campingland er vi helt klart til campinghytter.

Hvorfor? Her er 5 grunde til, at campinghytter er langt federe end sommerhuse.

#1 Pris

Campinghytter er generelt billigere alt efter stand, størrelse og indretning. Herudover er der et stort spænd i prisklasse - fra de helt billige til de helt dyre.

Find gode tilbud på campinghytter

#2 Beliggenhed

Sommerhuse ligger ofte dejlige steder, men følg lige vores argumentation her. Campingpladser er ofte placeret i smukke og naturskønne områder, hvor der samtidig er noget liv - og campinghytter ligger som bekendt på disse pladser. Ergo, campinghytter har (oftest) de bedste beliggenheder.

Forårstur på Rømø (den 4. til den 7. maj): 2 voksne, 2 børn fra 2.250,-

#3 Fællesskab

Campingpladser har tit et stærkt fællesskab, hvor du kan møde andre campinggæster. Det samme gælder for børn, som let kan finde nogen at lege med - det kan godt være et problem, hvis I vælger et sommerhus.

Kristi Himmelfartsferie i Bogense (den 8. til den 12. maj): 2 voksne, 2 børn fra 3.510,-

#4 Aktiviteter

Campingpladser kan have et bredt udvalg af aktiviteter, herunder vandreture, cykelture, fiskeri, kajak, kano og andre udendørsaktiviteter. Du kan ofte få hjælp til at booke på pladsen - så skal du ikke selv stå for det hele.

Pinseferie ved Klim Strand (den 17. til den 20. maj): 2 voksne, 2 børn fra 1.900,-

#5 Faciliteter

Campinghytter kan være veludstyrede med alt, hvad du har brug for til en hyggelig ferie. Herudover har mange campingpladser også adgang til faciliteter som swimmingpool, boldbaner, tennisbaner og legeplads.

Alt i alt: Vi vælger helt klart campinghytter over sommerhuse.

Kig på nogle af de mest populære campinghytter