5 fede gadgets til campingturen

Campingland.dk - Den 06/07-2015

Udstyr ·  Læs mere om de 5 eksempler på fede gadgets som du ikke lige selv havde tænkt på, som kan gøre din camping tur endnu sjovere.

Som erfaren campist har du helt sikkert de mest basale ting på plads. Vi vil ikke fortælle dig hvilket telt du skal købe, for sådan et har du helt sikkert allerede.

1. Power bank
Er der noget mere irriterende, end når ens telefon løber tør for strøm, netop som man er dybt begravet i ens yndlings-app? Og bliver det så ikke kun endnu værre af, at du ikke har nogen stikkontakt i nærheden?

Her bør du sørge for at medbringe en såkaldt power bank, som er et ekstra batteri, hvorfra du kan oplade fx din telefon via USB-stik. Med en power bank har du altid ekstra strøm lige ved hånden på din campingtur.

En power bank koster typisk mellem 200 og 500 kr. alt efter hvor mange mAh den indeholder (dvs. hvor meget batteri den kan holde), og hvor god kvaliteten af den er.

2. Sammenklappelig grill
En grill er sjældent den nemmeste ting at have med på camping-turen. Den er stor, klodset og upraktisk. Ærgerligt, for grillmad er ellers altid et hit.

Med en smart sammenklappelig grill kan du nemt have den med overalt. Den fungerer som en ganske almindelig grill når den er sat op, men fylder næsten ingenting når den er pakket sammen. Du kan grille med både træ og kul, hvilket gør brugen af den meget fleksibel.

Denne smarte grill koster lige godt 500 kr., og kan købes i USA over nettet.

3. Red cups
Lad der gå amerikansk college-fest i den på campingpladsen. De legendariske ”red cups” er et sjovt indslag til turen, uanset om der skal sodavand eller rom/cola i kruset. De velkendte røde kopper fra USA er solide plastikkopper som kan holde til lidt af hvert, og så er de udstyret med specielle riller der hvor du holder ved kruset, således at du bedre kan holde fast i det.

Kan du bruge dem til andet end blot at drikke af? Ja, det kan du helt sikkert. Hvis du vil have gang i et sjovt spil bør du medbringe et par bordtennisbolde og en ramme øl (kan også spilles med andre typer af drikkevarer, fx uden alkohol hvis børnene skal være med). Så kan du nemlig spille Beer Pong, som går ud på at ramme i det andet holds kopper. De specifikke regler kan du finde mange steder på nettet i forskellige versioner – vælg blot den du synes virker sjovest.

Red cups købes typisk i pakker med 50 stk. i hver. De kan købes mange steder online, og koster knap 100 kr. for sådan en pakke. De er altså lidt dyrere end almindelige plastikkopper, men til gengæld er de også et sjovt indslag, og så er de meget robuste.

4. Vand glidebane
For børn og barnlige sjæle er en vand glidebane et sikkert hit. De findes i forskellige prisklasser efter hvor avancerede de er. De billigste er mere eller mindre blot en aflang presenning, mens de dyreste er meget fancy, hvor du fx kan tilkoble en vandslange, og så sprøjtes der hele tiden vand ud på hele banen.

Du kan finde nogle fede glidebaner hos fx BR, og her varierer de altså i pris fra lige godt 100 kr. til flere hundrede kroner.

5. Køletaske
En køletaske er måske ikke umiddelbart en gadget, men det er det så alligevel, når du ser den her version. Det er altså ikke nogen helt almindelig kedelig køletaske. Den er udstyret med en blender, en stærk højtaler, USB-oplader og LED lys. Ja, du læste rigtigt. Og hvis du ikke tror på at det kan lade sig gøre, så se blot denne videopræsentation af verdens mest avancerede køletaske.