4-stjernet camping hos baronen på Sjælland

Pressemeddelelse - Den 20/01-2003

Campingpladser ·  Sjællands første 4-stjernede campingplads er ”født”! Campingrådet har netop uddelt den fjerde stjerne til TopCamp Feddet på Sjælland.

Ejeren, baron Ivan Reedtz-Thott, modtog med stolthed beviset, som slår fast, at Sjælland nu er med i de forreste rækker inden for kvalitetscamping.

TopCamp Feddet, der er beliggende på halvøen Feddet lige nord for Præstø, er en del af godset Strandegård, der udover camping også driver skovbrug og landbrug.

I mere end syv år har Ivan Reedtz-Thott arbejdet målrettet mod netop den firestjernede hæder sammen med ingeniører og arkitekter. ”Jeg er meget glad og stolt over udmærkelsen. Der er lagt en stor investering og en hel masse personlig energi i ombygningen, for vi har tænkt helt nyt i både valget af materialer og tekniske løsninger,” siger han.

Satser på ”miljøvenlig luksus”
Den overordnede ide for campingpladsens ombygning og daglige drift er ”miljøvenlig luksus”. De to nye servicebygninger er beklædt med lærketræ fra godsets egne skove, og den zinkbeklædte tagkonstruktion udskifter den fugtige luft i baderummene med opvarmet, tør luft udefra.

Toiletterne skyller med regnvand, energien til gulvvarmen og det varme brugsvand kommer fra et centralt træflis-fyr, som også klarer opvarmningen af alle campingpladsens bygninger.

Naturen kalder
Siden 1961 har naturen været en af de væsentligste bevæggrunde til, at mange campister ønsker at feriere netop her. Den 600 hektar store halvø byder på en varieret natur.

”Naturens værdier vil altid være det bærende element for camping på Feddet, men vi finder det vigtigt, at kunne tilbyde vore gæster oplevelser uanset vejret. Indendørs aktiviteter har derfor også vores opmærksomhed,” siger Peter Lützen, der tiltrådte som TopCamp Feddets lejrchef 1. januar.

Allerede i det tidlige forår vil et nyt indendørs oplevelsesområde være klar.

Besøg pladsens hjemmeside – du finder den under ”BesøgWWW”.