6 camping-gadgets til campisten der har alt

Campingland.dk - Den 08/05-2017

Udstyr ·  Campingsæsonen står for døren, og ingen ny sæson uden nyt grej til campingferien. Vi har fundet et par friske gadgets til campisten der tror han har alt.

#1 En smart rygsæk
Med en smart rygsæk med flere forskellige rum, kan du let tage dit grej med på eventyr i naturen. Der er mange forskellige tasker at vælge imellem - men de populære trailblazer rygsække fra Salomon kan være et godt valg. Det kan for eksempel være en Salomon Trailblazer 10.

#2 Transportabel kuffertgrill
Hvis pladsen er trang, eller campingferien foregår på cykel er denne handy grill den oplagte gadget til campisten der har alt. Når den er klappet sammen fylder den kun det samme som en pakke kopipapir og i brug er der plads nok til at grille for et par.

> Set hos Amazon

#3 Solcellepanel til opladning af telefon og tablet
Størrelsen minder om et ark A4 papir, tykkelsen er under 2 cm og så laver det 3 watt. Så kan du oplade din telefon/tablet mens du slapper af i solstolen. Kun fantasien sætter grænser for panelets anvendelse. Montér det på taget af golfbilen eller udenpå rygsækken. Oplagt til dig der campere, sejler, cykler og savner strøm, men godt tør satse på solenergi i stedet for den klassiske powerbank.

#4 Multifunktionsværktøj med alt og lidt til…
Du kender med garanti den klassiske røde schweizerkniv, men forestil dig sådan en tilsat en økse og hammer. Så driller teltets pløkker i et stenfyldt underlag, så kan der måske være hjælp at hente med værktøjet her, hvis du har glemt den klassiske pløk-hammer, eller bare ikke havde plads til den da du pakkede.

#5 Cowboy-toast uanset hvor langt ud i ødemarken du er kommet
Med et toastjern til brug direkte på grillristen eller over gas, kan du få stillet toast-lysten uden at være afhængig af strøm. Kan bruges over gasblus eller på en klassisk elektrisk kogeplade.

#6 Måske den perfekte bordlampe til campingferien.
Follow Me bordlampen er perfekt til campingferien, da det er en lille lækker bordlampe, som både kan hænges op og tages med rundt på campingpladsen.
Bordlampen har et smukt egetræshåndtag, der gør det nemt at finde vej rundt om natten. Derudover har Follow Me bordlampen indbygget en dæmpbar funktion, der gør den perfekt til både hyggebelysning og normal belysning, som kan benyttes både indenfor og udenfor campingvognen eller teltet.

Follow Me er en hyggelig lille lampe, som vil klæde sensommeraftenerne på campingpladsen. Der er mulighed for at stille lampen på jorden eller på campingbordet, hvor du selv kan bestemme belysningens styrke fra den smukke lampe. Follow Me bordlampen er optimal at tage med på campingferien, grundet dens fleksibilitet og dens genopladelige batteri, der kan holde op til 5 timer på fuld drøn.

Se mere om LED lamper to-go her.

> Find flere ideer til manden der har alt på Boligjournalen.