Vedersø Klit Camping

Området er et eldorado for naturelskere, og ikke mange andre steder langs Vestkysten finder man så afvekslende og uberørt natur som her.

På Vedersø Klit Camping er der et stort udvalg af hytter lige fra hyggelige 2 personers hytter til store luksus hytter med plads til op 7 personer. Så tag på camping uden telt og campingvogn og lej en af vores mange hytter. Medbring kun sengelinned og viskestykker, på hytteferien.

Vedersø Klit Camping kan tilbyde moderne faciliteter. Bl.a. stor opvarmet swimmingpool med Vandrutsjebane, tennisbane, boldbane og 18-huls minigolf. Vandrutsjebane

Til pladsen hører et stort supermarked med priser, som får de fleste til at vente med at handle, til de i ro og mag kan foretage deres indkøb med hele familien.

Er man ikke lige til Vesterhavet, når der skal bades, har vi en stor opvarmet swimmingpool med vandrutsjebane og børnepool, sauna, spa, dampbad og solarier.

Af andre aktivitetsmuligheder kan vi også tilbyde: tennisbane, 18-huls minigolf, multibane med basketball, volleyball og fodbold, cykeludlejning, spillerum, hoppepuder til både store og små, legeplads til de mindste, Internet cafe, Moon Cykler, Trampolin

Hvis man er til gåture eller cykelture er der tilgang til Vestkystien fra pladsen, som er en vandre- og cykelrute på ca. 100 km. langs kysten. Ruten fører efter ca. 3 km. igennem Husby Klitplantage med sine 11 km² og meget varieret natur en oplevelse værd.

Find os

Vedersø Klit Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Øhusevej 23
6990 Ulfborg


Du kan kontakte os på:
Telefon: 97495200
E-mail: info@klitcamping.dk

Læs mere om pladsen her:
https://www.klitcamping.dk/

Billeder fra pladsen