Vedersø Strand Camping

Området er et eldorado for naturelskere, og ikke mange andre steder langs Vestkysten finder man så afvekslende og uberørt natur som her.

På Vedersø Strand Camping er der et stort udvalg af hytter lige fra hyggelige 2 pers. hytter til standard hytter (5+2 pers.) og Mobilehomes med plads til 4+2 pers. Så tag på camping uden telt og campingvogn og lej en af vores mange hytter. Medbring kun sengelinned og viskestykker, på hytteferien.

Vedersø Strand Camping kan tilbyde moderne faciliteter. Bl.a. stor opvarmet swimmingpool med Vandrutsjebane, børnepool, sauna, spa, dampbad og solarier, boldbane, hoppepuder til både store og små og 18-huls minigolf. Af andre aktivitetsmuligheder kan vi også tilbyde: Multibane med basketball, volleyball og fodbold, legeplads til de mindste, Mooncars og Trampoliner. Vi har aktiviteter næsten hver dag i højsæsonen.

Til pladsen hører et stort supermarked med priser, som får de fleste til at vente med at handle, til de i ro og mag kan foretage deres indkøb med hele familien. På pladsen finder i også Restaurant Havtorn, når god mad også er del af ferien.

Hvis man er til gåture eller cykelture er der tilgang til Vestkysstien fra pladsen, som er en vandre- og cykelrute på ca. 100 km. langs kysten. Ruten fører efter ca. 3 km. igennem Husby Klitplantage med sine 11 km² og meget varieret natur en oplevelse værd.

Find os

Vedersø Strand Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Øhusevej 23
6990 Ulfborg


Du kan kontakte os på:
Telefon: 97495200
E-mail: info@vedersoestrandcamping.dk

Læs mere om Vedersø Strand Camping

Billeder fra pladsen