Nymindegab Familie Camping

Ny servicebygning 2013 med familierum, køkken og overdækket terrasse.

Nymindegab Familie Camping er en skøn familieplads, der ligger ved Vesterhavet i bunden af Ringkøbing Fjord.

Pladsen er en dejlig familieplads med 1. kl. facilitetsbygninger. I 2010 har vi renoveret et af pladsens køkkener og lavet direkte adgang til opholdsrummet. Vil man lave mad i det fri, har vi en stor overdækket terrasse med grill, opvaskefaciliteter samt bord-bænksæt. Rundt på pladsen er der mange træer og buske, som giver læ og mange dejlige hyggekroge.

Campisterne kan deltage i aktiviteter enten sammen med andre, eller individuelt. Besøg blandt andet det store udendørs vandland der er opvarmet til 27 grader, tag en dyst på den japanskinspirerede minigolfbane, brænd krudt af på den store legeplads m.m.

Sommeren igennem, samt i weekenderne i for- og eftersæsonen, er der aktiviteter for børn flere gange om ugen. I den nyindrettede spillehal står der morskabsmaskiner, bordtennis, billard, computere m.m.

Pladsens beliggenhed mellem klitplantage og vand indbyder til masser af naturoplevelser. Vi har mange forslag til både korte og lange vandre- eller cykelture.

Så tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er der gode muligheder for alle former for vandsport samt selvfølgelig lystfiskeri.

Glæd jer til en dejlig ferie hos Nymindegab Familie Camping.

Find os

Nymindegab Familie Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Lyngtoften 12, Nymindegab
6830 Nr. Nebel


Du kan kontakte os på:
Telefon: 75289183
E-mail: info@nycamp.dk

Læs mere om pladsen her:
http://nymindegabcamping.dk/

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen