Tempelkrogens Familie Camping

Kun syv kilometer uden for Holbæk midt på Sjælland finder man Tempelkrogens Familiecamping, som byder på alt fra smuk og idyllisk natur til fede faciliteter og aktiviteter for hele familien. Pladsen med udsigt over den inderste del af Isefjorden blev kåret som ’Sjællands Bedste Campingplads’ af landets campister i 2018.

Tempelkrogens Familiecamping er med sin beliggenhed ned til det inderste af Isefjorden en af de smukkest beliggende campingpladser på hele Sjælland. Den er omgivet af Fjordlandets smukke natur og frodige terræn, som giver gæster mulighed for at gå på oplevelse i det skønne, historiske område omkring pladsen, hvor Fjordsten og den nye Istidsrute går lige omkring og slanger sig ned langs fjorden.

Campingpladsen er den ideelle destination for dig, der vil holde en hyggelig og aktiv ferie i smukke omgivelser, hvor især børn er det store omdrejningspunkt. De er garanteret sjove aktiviteter, som er skræddersyet de enkelte årstider. Og frygt ej: voksne bliver naturligvis ikke glemt, når pladsens team har aktiviteter i støbeskeen.

Tempelkrogens Familiecamping råder over tre forskellige typer af hytter – 12 i alt – samt 3 store ferielejligheder og 2 enkeltværelser, som giver gæster mulighed for at holde lige præcis den ferie, som de ønsker.

Af fællesfaciliteter finder man blandt andet en café med fagudlært kok, stor swimmingpool med smølfehus til de små, stort pulserum, handicaptoilet og -bad, vaskeri, stor legeplads – og meget, meget mere.

Find os

Tempelkrogens Familie Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Krogvej 2, Ågerup
4390 Vipperød


Du kan kontakte os på:
Telefon: 59181307
E-mail: info@tempelkrogen.dk

Læs mere om pladsen her:
https://tempelkrogens-familiecamping.dk/

Billeder fra pladsen