Teglværksgårdens Camping

Teglværksgårdens Camping har 100 campingpladser samt 2 hytter. Stærekassen med plads til 2 personer og Den Store Hytte med plads til 4 personer.

Campingpladsen har nyere køkken-, toilet- og badeforhold -
herunder familie og handicaprum.

Teglværksgårdens Camping har 100 campingpladser samt 2 hytter. Stærekassen med plads til 2 personer og Den Store Hytte med plads til 4 personer. Der er strøm på alle pladser.

Pladsen ligger ved Havnsø Strand, kun 4 minutters gang til dejlig badestrand ved Nekselø Bugt.

Aktiviteter på Teglværksgårdens Camping
I forårs-, sommer- og efterårssæssonen arrangerer flere af pladsens campister vandre-, løbeture og forskellige ud-i-det-blå udflugter.
Alle er velkomne på turene, hvor der altid tages godt i mod nye deltagere.
Se opslag i porten eller tag en snak med de øvrige campister på pladsen om aktuelle aktiviteter.

Serværdigheder:
Der er flere spændende serværdigheder i gå-afstand fra Teglværksgådens Camping.

Dragsholm Slot
Dragsholm Slot er en af Danmarks ældste verdslige bygninger. I dag fungerer slottet på en gang som yndet besøgsmål, eksklusivt hotel og gourmetrestaurant, men i løbet af slottets 800-årige historie er der sket ting og sager af betydelig mere barsk karakter.

Afstand fra pladsen ca. 2 km

Vejrhøj – Vejrhøjbuen
Vejrhøj er med sine 121 meter et af de allerstørste bjerge i Danmark. På den ene side ser du Nekseløbugten, den anden side Sejerøbugten og den tredje side Lammefjorden der ligger 7 meter under vandets overflade.

Afstand fra pladsen ca. 3,5 km

Nekselø
Den naturskønne fredede ø i Sejerøbugten, Vestsjælland. Der er 20 fastboende på øen, men om sommeren tiltrækker øen mange turister. Øen er kendt for sit enestående og varierede plante-, fugle- og dyreliv

Færgerne til Nekselø sejler fra Havnsø, ca. 3 km fra pladsen.

Sejerø
Med sine ca. 12 km i længden og ca. 2,5 km i bredden er Sejerø den største af de danske små-øer. Sejerø har cirka 400 beboere, som sammen sørger for at holde øens talrige kultur-, natur- og traditionelle arrangementer i live.

Færgerne til Sejerø sejler fra Havnsø, ca. 3 km fra pladsen.

Lammefjorden
Lammefjorden er, med en vanddybde på syv meter, en meget dyb inddæmning. Fjordbunden skulle vise sig at blive til rigtig god landbrugsjord, hvor grøntsager som gulerødder, kartofler og asparges har særligt gode vækstbetingelser.

Find os

Teglværksgårdens Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Teglværksvej 9A, Hørve
4534 Hørve


Du kan kontakte os på:
Telefon: 25369018
E-mail: teglcamp@icloud.com

Læs mere om pladsen her:
https://www.teglcamp.com/

Billeder fra pladsen