Kongsøre Camping

Velkommen til Kongsøre Camping.

En familiedrevet campingplads. Hvor vi lægger vægt på, at der skal være indbydende og hyggeligt.

Kongsøre camping, byder også på mulighed for at klappe vores dyr, børn kan klappe vores kaniner, høns går omkring og finder spire i jorden, og i gårdhaven vil i møde vores fugle voliere, hvor alle kan nyde deres sang og fløjten i det hyggelige gårdhavemiljø.

Vi er glade for naturen omkring os, med en kort gåtur til vandet, udsigten over fjorden fra Sidinge dæmning, og en kort køretur ud til Kongsøre skov, hvor der også er badestrand. På pladsen går vi op i vores beplantning, tilføjer hele tiden nyt, når der fældes træer, men der bliver også tilføjet farver, med blomsterløg og hyggelige bede.

Kongsøre camping er en plads med alder, den åbnede i 1968 – og er udviklet igennem tiden, og bygget større. Vi har nu 130 camping enheder, i kuperet terræn, da grunden skråner ned imod Lammefjordens udmunding, hvor pumpehuset står flot i horisonten med sin afslutning imod Sidinge dæmningen.

Pladsen tilbyder stille kroge, og centrale pladser imod naturlegeplads.

Derudover er der kort afstand til poolområdet og hoppepuden.

Vi tilbyder desuden også minigolf, og pool billetter til dagsgæster.

Kiosken kan foruden salg af dagligvarer, også tilbyde kager, frokoster og lette aftensmåltider til at tage med, eller sidde i vores gårdhave.

Pladsen er åben hele året.

Vi håber snart at se jer!
Med venlig hilsen..
Dorte & Henrik

Find os

Kongsøre Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Egebjergvej 342
4560 Vig


Du kan kontakte os på:
Telefon: 59329080
E-mail: Kontakt@kongsoerecamping.dk

Læs mere om Kongsøre Camping

Billeder fra pladsen