Campingpladser - nær Ringsted

Camping i Ringsted er en fantastisk måde at opleve naturen og samtidig nyde de mange spændende aktiviteter, som området har at byde på. Ringsted er beliggende i hjertet af Sjælland og er kendt for sine smukke søer, skove og historiske seværdigheder.


Enestående tilplantet familieplads med perfekt læ og adgang til skov og strand.
Campinggården Boeslunde Camping

Enestående tilplantet familieplads med perfekt læ og adgang til skov og strand. Læs mere

Nyd friheden og slap af på First Camp Holbæk Fjord med udsigt over Isefjorden.
First Camp Holbæk Fjord

Nyd friheden og slap af på First Camp Holbæk Fjord med udsigt over Isefjorden. Læs mere

Kun syv kilometer uden for Holbæk midt på Sjælland finder man First Camp Tempelkrogen, som byder på alt fra smuk og idyllisk natur til fede faciliteter og aktiviteter for hele familien. Pladsen er beliggende med udsigt over den inderste del af Isefjorden.
First Camp Tempelkrogen - Holbæk

Kun syv kilometer uden for Holbæk midt på Sjælland finder man First Camp Tempelkrogen, som byder på alt fra smuk og idyllisk natur til fede faciliteter og aktiviteter for hele familien. Læs mere


Pladsen er ideelle udgangspunkt for en god ferie, hvis I er til et fantastisk dyreliv, samt sol, strand og vand. Kalundborg Camping har desuden stor Legeplads med Kalundborgs største sandkasse, Bordtennis, 2 hoppepuder, minigolf m.m.
Kalundborg Camping

Super dejlig familie plads med hyggen i centrum. Der er en kæmpe legeplads, 2 hoppepuder og en stor fodboldbane samt masser af dejlig natur omkring pladsen og kun 1½ km til Sejerø-Bugten. Læs mere

Kongsøre Camping

Tæt på naturen, kun 200 meter til Lammefjorden. Familievenlig plads, med plads til alle. Læs mere

Udendørs badeland med børnepool, boblezone, rutchebane og lækker solterrasse.
Vesterlyng Camping

Vi tilbyder ALL INCLUSIVE ophold se mere på hjemmesiden. Pladsen er børnevenlig og smukt beliggende familieplads med store naturoplevelser samt udendørs opvarmet badeland. Læs mere


Det kan du opleve, når du camperer i Ringsted

På en campingtur i Ringsted kan man opleve den smukke natur på nærmeste hold. Man kan tage på vandreture og cykelture langs de mange stier og ruter, der fører igennem skove og langs søer. Det er også muligt at tage på fisketure, hvor man kan fange forskellige fiskearter.

For dem, der er interesserede i historie, byder Ringsted også på flere spændende seværdigheder. Man kan besøge Ringsted Kloster, som blev grundlagt i 1170'erne, og hvor man kan se ruinerne af det gamle kloster. Derudover kan man besøge Ringsted Kongrescenter, som er kendt for at være stedet, hvor Danmarks første konge, Gorm den Gamle, ligger begravet.

Vælg mellem forskellige campingpladser i og omkring Ringsted

På en campingplads i Ringsted er der også masser af aktiviteter for børnene. De kan lege på legepladserne, tage en svømmetur i poolen eller deltage i de mange aktiviteter, som campingpladsen arrangerer.

Der er flere campingpladser at vælge imellem i Ringsted og omegn, og de fleste har gode faciliteter som f.eks. toiletter, bad, vaskeri og legepladser. Mange campingpladser tillader også, at man kan have sit kæledyr med, så man kan nyde ferien sammen med hele familien.

Uanset om man er til aktiv ferie eller blot ønsker at slappe af og nyde naturen, er camping i Ringsted et godt valg. Området byder på noget for enhver smag, og man kan være sikker på at få en oplevelsesrig ferie.

Camping i Ringsted for dig, der vil besøge København

Hvis man planlægger at besøge København og samtidig ønsker at opleve naturen og roen i området, kan camping i Ringsted være den perfekte løsning. Ringsted ligger kun omkring 50 minutters kørsel fra København og er derfor en ideel base for at udforske hovedstaden og dens omgivelser.

En af fordelene ved at campere i Ringsted er, at det er en mere økonomisk løsning i forhold til at bo på et hotel i København. Campingpladserne i Ringsted er ofte billigere, og man kan spare penge på både overnatning og madlavning, da man kan lave sin egen mad på campingpladsen.

Tag en pause fra storbyen

Derudover kan man på en campingtur i Ringsted nyde naturen og den smukke omkringliggende natur, samtidig med at man er tæt på København. Man kan tage på cykelture og vandreture langs de mange stier og ruter, der fører igennem skove og langs søer. Det er også muligt at tage på fisketure og opleve naturen på en mere aktiv måde.

Offenlig transport

En anden fordel ved at campere i Ringsted er, at man har nem adgang til offentlig transport, som kan bringe en til København og andre omkringliggende byer. Det er muligt at tage toget fra Ringsted til København, og turen tager kun ca. 30 minutter. Derudover er det også muligt at tage bussen eller leje en bil og køre til København.

Alt i alt er camping i Ringsted en ideel løsning, hvis man ønsker at opleve både naturen og København på samme tid. Man kan spare penge på overnatning og madlavning, samtidig med at man har nem adgang til offentlig transport og masser af aktiviteter på campingpladsen.