Campingpladser - nær Ribe

Fra den rå natur til den charmerende bymidte, tilbyder camping i Ribe noget for enhver smag. Her kan du koble af og nyde din ferie.


Albuen Strand Camping

Skøn beliggenhed i naturskønne omgivelser, kun 300 meter væk fra børnevenlige badestrande. På pladsen finder du også swimmingpools. Læs mere

Ferie på Feddet Strand Resort – balsam for sjælen.
Feddet Strand Resort

5,5 stjernet campingplads tæt på København, storslået natur og børnevenlig sandstrand. Pladsen tilbyder masser af aktiviteter for børn samt indendørs badeland. Læs mere

Feriebyens Camping - Rødvig

Feriebyens Camping i Rødvig er for alle. Pladsen er inddelt i mindre sektioner og giver både mulighed for fred og for fællesskab. Tæt placeret på strand og by. Læs mere


Guldborg Camping & Hytter

Vi har åbent fra 1/3 - 31/10 for dagsgæster, og åbent året rundt for fastliggere... Guldborg Camping er en lille, idyllisk plads med kun 122 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land – et hyggeligt sted for alenerejsende, par eller hele familien, fantastisk for cyklister. Guldborg Camping & Hytter er beliggende på Lolland, Sydsjælland, i havnebyen Guldborg, kun 40 km fra færgerne til/fra Tyskland. Rødby-Puttgarten og Rostock­-Gedser. Læs mere

ENESTE ELITE CAMP på Sjælland. Pladsen ligger for enden af en Allé, der fører til Vemmetofte Strandskov, og der er KUN ca. 100 meter til den børnevenlige strand.
Vemmetofte Strand Camping

ENESTE ELITE CAMP på Sjælland. Pladsen ligger for enden af en Allé, der fører til Vemmetofte Strandskov, og der er KUN ca. 100 meter til den børnevenlige strand. Læs mere

Pragtfuld og unik familie-campingplads. Store pladser til campingvogne, 45 hyggelige Huse & Hytter. Aktiviteter for børn og voksne. Kort afstand strand, Knuthenborg Safaripark, Lalandia, etc.
Western Camp

Pragtfuld og unik familie-campingplads. Store pladser til campingvogne, 45 hyggelige Huse & Hytter. Aktiviteter for børn og voksne. Kort afstand til strand, Knuthenborg Safaripark, Lalandia, etc. GRATIS WIFI for alle. Læs mere
Historiske vidundere

En campingtur til Ribe er ikke bare en flugt fra hverdagen, men også en rejse tilbage i tiden. Med sin status som Danmarks ældste by, tilbyder Ribe en unik atmosfære med velbevarede middelalderlige bygninger og smalle brostensbelagte gader. Et besøg i Ribe Domkirke og Ribe Kunstmuseum er næsten obligatorisk for historieentusiaster.

Restauranter at besøge når du er på camping i Ribe

I Ribe's hyggelige centrum finder du en bred vifte af restauranter, der spænder fra klassisk dansk køkken til internationale retter. Her kan du nyde alt fra friskfanget fisk til lokale specialiteter i atmosfæriske omgivelser.

Campingpladsens faciliteter og aktiviteter

Ribe-områdets campingpladser tilbyder en lang række faciliteter, der sikrer en komfortabel og fornøjelig ophold. Foruden standardfaciliteter som elektricitet, bad og køkken, finder du ofte legepladser, minigolf og endda indendørs swimmingpools. Disse pladser lægger stor vægt på familievenlige aktiviteter, inklusiv guidede vandreture og fiskeudflugter.

Lokale udflugtsmuligheder

Ribe er omgivet af naturreservater som Vadehavet, hvor man kan opleve den unikke sort sol-fænomen eller tage på sælsafari. For dem, der foretrækker indendørs aktiviteter, er Ribe Vikingecenter et godt valg. Her kan hele familien træde ind i vikingetiden med udstillinger, workshops og autentiske rekonstruktioner.

Eventyr for børnefamilier

For børnefamilier er Ribe ideel med sin kombination af historie, natur og underholdning. Udover de nævnte aktiviteter kan børnene nyde dagen i Vadehavscentret, hvor de kan lære om områdets unikke økosystem. Et andet hit blandt de yngre er Mando, en lille ø man kan komme til med traktorbus, og som byder på en spændende kombination af natur og kultur.

Nyd naturens ro

Ribe er også kendt for sin betagende natur, hvilket gør det til et ideelt sted for afslapning. En gåtur langs Ribe Å eller en dag i Skovmosen, en skøn skov i nærheden, kan give den nødvendige ro i sindet.