Campingpladser - nær Nakskov

Camping i Nakskov er en fantastisk måde at opleve naturen på Lolland på. Området er kendt for sine smukke landskaber og rolige omgivelser, der gør det til det perfekte sted for en afslappende ferie.


Albuen Strand Camping

Skøn beliggenhed i naturskønne omgivelser, kun 300 meter væk fra børnevenlige badestrande. På pladsen finder du også swimmingpools. Læs mere

Ferie på Feddet Strand Resort – balsam for sjælen.
Feddet Strand Resort

5,5 stjernet campingplads tæt på København, storslået natur og børnevenlig sandstrand. Pladsen tilbyder masser af aktiviteter for børn samt indendørs badeland. Læs mere

Feriebyens Camping - Rødvig

Feriebyens Camping i Rødvig er for alle. Pladsen er inddelt i mindre sektioner og giver både mulighed for fred og for fællesskab. Tæt placeret på strand og by. Læs mere


Guldborg Camping & Hytter

Vi har åbent fra 1/3 - 31/10 for dagsgæster, og åbent året rundt for fastliggere... Guldborg Camping er en lille, idyllisk plads med kun 122 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land – et hyggeligt sted for alenerejsende, par eller hele familien, fantastisk for cyklister. Guldborg Camping & Hytter er beliggende på Lolland, Sydsjælland, i havnebyen Guldborg, kun 40 km fra færgerne til/fra Tyskland. Rødby-Puttgarten og Rostock­-Gedser. Læs mere

ENESTE ELITE CAMP på Sjælland. Pladsen ligger for enden af en Allé, der fører til Vemmetofte Strandskov, og der er KUN ca. 100 meter til den børnevenlige strand.
Vemmetofte Strand Camping

ENESTE ELITE CAMP på Sjælland. Pladsen ligger for enden af en Allé, der fører til Vemmetofte Strandskov, og der er KUN ca. 100 meter til den børnevenlige strand. Læs mere

Pragtfuld og unik familie-campingplads. Store pladser til campingvogne, 45 hyggelige Huse & Hytter. Aktiviteter for børn og voksne. Kort afstand strand, Knuthenborg Safaripark, Lalandia, etc.
Western Camp

Pragtfuld og unik familie-campingplads. Store pladser til campingvogne, 45 hyggelige Huse & Hytter. Aktiviteter for børn og voksne. Kort afstand til strand, Knuthenborg Safaripark, Lalandia, etc. GRATIS WIFI for alle. Læs mere
Campingpladser i og omkring Nakskov

Campingpladserne i Nakskov ligger typisk tæt på skov, strand og søer, hvilket giver mulighed for at dyrke en lang række udendørs aktiviteter såsom fiskeri, cykling og vandreture. Man kan også besøge de mange seværdigheder i området, såsom Nakskov Fjord eller Lalandia Aquadome.

Når du er på Camping i Nakskov, kan du opleve faciliteter såsom swimmingpools, legepladser, restauranter og butikker, så man har alt hvad man behøver indenfor rækkevidde. Det er derfor en god idé at planlægge ens ferie i forvejen, så man er sikker på at finde den perfekte campingplads til ens behov.

Oplevelser i områder, når du er på Camping i Nakskov

Når man camperer i Nakskov, kan man også opleve den lokale kultur og traditioner ved at besøge de små landsbyer i området eller deltage i arrangementer og festivaler, der arrangeres af lokale organisationer.

Uanset om man er på udkig efter en afslappende ferie eller en aktiv udendørs ferie, så er camping i Nakskov en ideel mulighed for at nyde den smukke natur og få en uforglemmelig oplevelse.

I Nakskov er der også rig mulighed for at prøve forskellige aktiviteter og udflugter. Man kan tage på fisketur og prøve lykken med at fange den største fisk, tage en cykeltur og udforske de smukke omgivelser, eller besøge lokale gårde og smage på friske råvarer fra området.

For de mere eventyrlystne, kan man også prøve kræfter med kajaksejlads eller windsurfing i Nakskov Fjord. Der er også mange spændende seværdigheder og attraktioner i nærheden, som for eksempel Knuthenborg Safaripark og Maribo Domkirke.

Fordele ved at campere i Nakskov

Camping i Nakskov er også en prisvenlig måde at holde ferie på, da man kan vælge mellem forskellige former for indkvartering, der passer til ens budget og behov. Man kan for eksempel vælge at bo i en traditionel campingvogn, en hytte eller et telt.

Udover at være en billig ferieform, så er camping også en miljøvenlig måde at rejse på. Ved at bo tæt på naturen og undgå dyre hoteller og flyrejser, kan man minimere ens påvirkning på miljøet.

En af de største fordele ved at campere i Nakskov er den frihed, det giver. Man kan vågne op om morgenen, trække i tøj og tage en tur ud i naturen, uden at skulle bekymre sig om check-in tider og madplaner. Derudover giver camping også mulighed for at møde andre rejsende og skabe nye venskaber og minder.

Alt i alt er camping i Nakskov en vidunderlig måde at opleve den skønne natur og ro på Lolland. Man kan slappe af, udforske området og nyde livet i en afslappet og venlig atmosfære.