Campingpladser - nær Næstved

Camping nær Næstved er mere end bare en overnatning; det er en mulighed for at opdage områdets skjulte skatte og for at komme helt ned i gear.


Albuen Strand Camping

Skøn beliggenhed i naturskønne omgivelser, kun 300 meter væk fra børnevenlige badestrande. På pladsen finder du også swimmingpools. Læs mere

Ferie på Feddet Strand Resort – balsam for sjælen.
Feddet Strand Resort

5,5 stjernet campingplads tæt på København, storslået natur og børnevenlig sandstrand. Pladsen tilbyder masser af aktiviteter for børn samt indendørs badeland. Læs mere

Feriebyens Camping - Rødvig

Feriebyens Camping i Rødvig er for alle. Pladsen er inddelt i mindre sektioner og giver både mulighed for fred og for fællesskab. Tæt placeret på strand og by. Læs mere


Guldborg Camping & Hytter

Vi har åbent fra 1/3 - 31/10 for dagsgæster, og åbent året rundt for fastliggere... Guldborg Camping er en lille, idyllisk plads med kun 122 Enheder, storslået fordelt på tre hektar land – et hyggeligt sted for alenerejsende, par eller hele familien, fantastisk for cyklister. Guldborg Camping & Hytter er beliggende på Lolland, Sydsjælland, i havnebyen Guldborg, kun 40 km fra færgerne til/fra Tyskland. Rødby-Puttgarten og Rostock­-Gedser. Læs mere

ENESTE ELITE CAMP på Sjælland. Pladsen ligger for enden af en Allé, der fører til Vemmetofte Strandskov, og der er KUN ca. 100 meter til den børnevenlige strand.
Vemmetofte Strand Camping

ENESTE ELITE CAMP på Sjælland. Pladsen ligger for enden af en Allé, der fører til Vemmetofte Strandskov, og der er KUN ca. 100 meter til den børnevenlige strand. Læs mere

Pragtfuld og unik familie-campingplads. Store pladser til campingvogne, 45 hyggelige Huse & Hytter. Aktiviteter for børn og voksne. Kort afstand strand, Knuthenborg Safaripark, Lalandia, etc.
Western Camp

Pragtfuld og unik familie-campingplads. Store pladser til campingvogne, 45 hyggelige Huse & Hytter. Aktiviteter for børn og voksne. Kort afstand til strand, Knuthenborg Safaripark, Lalandia, etc. GRATIS WIFI for alle. Læs mere
Natur og kulturskatte: på camping i næstved

Beliggende i det sydlige Sjælland, byder Næstved-området på en rig palet af naturskønne og kulturelle oplevelser. Fra de idylliske skove og søer til det kuperede landskab er der noget for enhver natur- og friluftsentusiast. Besøg fx Herlufsholm Skove for at opleve natur på nært hold eller dyk ned i Næstveds historie med et besøg på byens museum.

Gastronomiske oplevelser

Næstved er ikke blot en by rig på historie, men også en by, hvor man kan nyde et godt måltid. Fra de hyggelige caféer i centrum til specialiserede restauranter med lokal mad, er der noget for enhver smag.

Aktiviteter og faciliteter på campingpladser

Campingpladserne i og omkring Næstved tilbyder et væld af faciliteter og aktiviteter, der kan engagere hele familien. Forvent at finde alt fra udendørs swimmingpools og minigolf til fiskeområder og cykeludlejning. Nogle pladser har også specialdesignede børneområder og arrangerer regelmæssigt aktiviteter som skattejagter og aftenhygge omkring bålet.

Lokale oplevelser

I nærheden af Næstved finder du en række spændende oplevelser, som kan supplere din campingtur. Et eksempel er Gavnø Slot, en smuk bygning omgivet af enestående parkområder og blomsterhaver. Desuden er der flere gårdbutikker i området, hvor du kan købe lokale produkter og få en smagsprøve på regionens kulinariske herligheder.

Oplevelser for børnefamilier

For børnefamilier er der masser at tage sig til i Næstved-området. Ud over de børnevenlige aktiviteter på campingpladserne er der også Næstved Legeland, et indendørs legeland med masser af aktiviteter for de små. Udenfor byen finder du også BonBon-Land, en populær forlystelsespark, der er et hit blandt børnene.

Unikke aktiviteter omkring Næstved

Hvis du er til mere unikke oplevelser, kan du prøve kajakroning i Susåen, en af Sjællands længste floder, der snor sig gennem det smukke landskab. Derudover kan du besøge Næstved Automobilmuseum, som er en perle for bilentusiaster med sin samling af klassiske biler og motorcykler.