Western Camp

Pragtfuld og unik familie-campingplads. Store pladser til campingvogne, 45 hyggelige Huse & Hytter. Aktiviteter for børn og voksne. Kort afstand strand, Knuthenborg Safaripark, Lalandia, etc.

Hold ferie på den gode måde – Western Camp tilbyder ”Ferie med højt til loftet”

Western Camp er en pragtfuld og helt unik familie-campingplads i ægte Western stil.
Gode store pladser til campingvogne, 45 hyggelige huse, Prærie- eller Westernhytter. Aktiviteter for såvel børn som voksne. Børnevenlig strand og hyggelig havn nær pladsen.
Helt unikt sceneområde med levende musik, optræden, spisning og oceaner af hygge i højsæson og i højtiderne.

Knuthenborg Safaripark, Middelaldercentret og Lalandia ligger lige i nærheden, så der er masser af mulighed for at få mange gode oplevelser i løbet af ferien og Western Camp ligger også kun 10 minutters kørsel fra færgen til Tyskland, så det er også muligt at få fyldt ”lageret” op med billig slik, øl og sodavand.

Gå ikke glip af at opleve denne helt unikke campingplads – En af de få campingpladser i Danmark der arbejder med et tema !!!

Det er slet ikke nødvendigt at være ”cowboy” på forhånd – Det drejer sig egentlig bare om at man godt kan lide at hygge, møde nye mennesker og have en ferie hvor samværet mellem forældre og børn er tættere end på andre ferier.

Start med at se meget mere på hjemmesiden, hvor der er mange flere billeder, 360 graders foto-rundtur og meget mere – Her kan man også booke online !

Find os

Western Camp er klassificeret til:
      

Adresse:
Noret 2, Kramnitze
4970 Rødby


Du kan kontakte os på:
Telefon: 54946100
E-mail: mail@westerncamp.dk

Læs mere om Western Camp

Campingland.dk´s vurdering efter besøg på campingpladsen

Billeder fra pladsen