Vemmetofte Strand Camping

ENESTE ELITE CAMP på Sjælland. Pladsen ligger for enden af en Allé, der fører til Vemmetofte Strandskov, og der er KUN ca. 100 meter til den børnevenlige strand.

Vemmetofte Strand Camping ligger for enden af en Allé, der fører til Vemmetofte Strandskov.

Pladsen ligger til vandet ca. 100 meter fra stranden. Fra pladsen kan man spadsere igennem, den Gl. Strandskov, med direkte adgang til stranden.

Fra pladsen er der mange muligheder for oplevelsesrige turer, eksempelvis kan der nævnes: faxe kalkbrud, stevns klint, stevnsfortet, derudover vil vi også anbefale jer at tage cyklen ud på en vores skønne cykelruter. Ønsker i yderligere inspiration så kom op i Informationen, så hjælper vi Jer.

På pladsen har vi 2 store hoppepuder ( åbent hele året ) - 1 store legeplads for de små & 1 stor legeplads med svævebane og klatretrold og tårnlegeplads for de lidt større. Som begge er blevet renoveret i år 2013.

NU MED EGEN KILDE: " Hellig Svends Kilde" ligger ved den nordlige udgang af campingpladsen, her kan man sidde og nyde kilden der risler og kildeengen der huser mange dyr.

Vi har også dyr på pladsen, blandt andet: 2 heste, kanariefugle og påfugle, som altid er succes hos familierne.
Derudover er jeres hunde mere end velkomne hos, vi har blandt andet en stor hundelegeplads hvor de kan tumle sig uden snor og møde andre hunde.

Find os

Vemmetofte Strand Camping er klassificeret til:
      

Adresse:
Ny Strandskov 1
4640 Fakse


Du kan kontakte os på:
Telefon: 56710226
E-mail: camping@vemmetofte.dk

Læs mere om Vemmetofte Strand Camping

Billeder fra pladsen